Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Petrescu este pesimist în legătură cu reluarea fotbalului în luna mai: 'Nimeni nu ştie când vom fi din nou normali'

Publicat:

Antrenorul echipei CFR Cluj, , a declarat, pentru MEDIAFAX, ca fotbalul se va relua, cel mai devreme, la finalul lunii iunie, dupa ce presedintele de Microbiologie, , a spus ca pe 15 mai romanii ar putea iesi din case.

Referitor la afirmația lui , care prognozeaza ca pe 15 mai romanii vor putea iesi din case, insa pentru organizarea de mari manifestari va fi nevoie de mai mult timp, antrenorul echipei CFR Cluj a raspuns ca el nu crede ca fotbalul se va putea relua in luna mai, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: OFICIAL…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul CFR-ului, inaintea duelului cu FCSB: „Nu simt implicarea lui Dan Petrescu”

20:10, 13.04.2024 - Francisc Dican (56 de ani), antrenorul interimar de la CFR Cluj, a prefațat partida cu FCSB, liderul din Superliga. CFR Cluj - FCSB se joaca duminica, 14 aprilie, de la 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. Francisc Dican spune ca fotbaliștii…

Pe ce salariu va veni Dan Petrescu la CFR Cluj! Patronul a pus teancul pe masa ca la piața

22:25, 08.04.2024 - Dan Petrescu (56 de ani) va semna zileel viitoare cu CFR Cluj, iar salariul este pe masura.”SuperDan” va incasa 30.000 de euro/luna, plus bonusuri de victorii per etapa, de obiective interne și eventual internaționale. Antrenorul va putea incasa o prima de campionat de 200.000 de euro, plus clauza de…

Salariul cu care Dan Petrescu ar fi fost ademenit sa revina in fotbalul romanesc

18:20, 08.04.2024 - ​Ramas liber de contract dupa desparțirea de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai Motors, Dan Petrescu este tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj. Antrenorul ar fi fost ademenit cu un salariu uriaș.

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reacție: „Cea mai buna echipa!”

12:10, 06.04.2024 - Inevitabilul s-a produs. Dan Petrescu (56 de ani) nu mai este antrenorul lui Jeonbuk. Coreenii au facut anunțul oficial prin intermediul rețelelor de socializare. Eșecul din ultima etapa i-a fost fatal lui Petrescu. El lasa echipa pe ultimul loc in campionatul Coreei de Sud, cu 3 puncte dupa primele…

Se intoarce Dan Petrescu la CFR Cluj!? Antrenorul roman s-a desparțin de Jeonbuk Hyundai Motors

11:20, 06.04.2024 - Clubul Jeonbuk Hyundai Motors a anuntat, sambata, despartirea de tehnicianul Dan Petrescu, conform news.ro."A fost o perioada minunata sa lucrez cu cei mai buni jucatori si fani la cea mai buna echipa din Asia.

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

„A luat legatura cu avocații!” » Ultimele noutați de la Sepsi-SIC, dupa ce antrenorul echipei a fost acuzat ca a lovit peste fund o jucatoare: „Care a fost raționamentul?”

15:35, 02.02.2024 - Clubul Sepsi-SIC Sfantu Gheorghe neaga cu fermitate acuzațiile potrivit carora antrenorul bosniac al echipei, Zoran Mikes, ar fi agresat-o pe baschetbalista Gabby Williams, in meciul din Euroliga pierdut de echipa din Covasna in fața lui Lyon. Directorul executiv al clubului, Istvan Rusz, a discutat…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?