Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Capatos s-a întors la cârma emisiunii "Xtra Night Show": "O să vă rog să aveţi indulgenţă cu mine în seara asta"

Publicat:

Editia de ieri a emisiunii "" a fost prezentata de si , dat fiind faptul ca a ajuns la spital, din cauza unor probleme de sanatate. Insa, astazi, Capatos s-a simtit mai bine si s-a intors la carma emisiunii sale!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Forin Salam s-a intors la concerte! Cum se simte manelistul dupa patru spectacole in aceeași seara: ”Vine regele inapoi” / VIDEO

09:21, 13.04.2024 - Florin Salam a revenit in lumina reflectoarelor! Dupa o lunga perioada in care a fost vazut doar pe la secțiile de poliție, de aceasta data manelistul s-a intors la concerte. A onorat patru evenimente, toate in aceeași seara! Iata cum se simte, dupa ce a revenit pe scena!

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Irina Fodor, anunț important pentru jurații emisiunii! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap: „Astazi facem...” / VIDEO

21:10, 08.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 8 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus noi provocari pentru cei patru chefi. Irina Fodor a facut un anunț important pentru jurați! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap acestora! Iata ce trebuie sa faca in aceasta seara!

Povestea incredibila a fostului rugbist, George Balta, la ediția din aceasta saptamana a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”

17:45, 19.03.2024 - Invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” din aceasta saptamana este fostul rugbist, George Balta. Acesta iși spune toata povestea de viața, dupa accidentul care l-a lasat paralizat in 2006. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ...

Xtra Night Show. Povestea de viața impresionanta a presupusei iubite a lui Catalin Bordea. Cum a ajuns Olga Barcari in Romania: „Norocul meu a fost...”

00:35, 02.02.2024 - S-a nascut in Republica Moldova, dar ani mai tarziu avea sa vina in Romania și unde este cunoscuta drept hairstylist-ul vedetelor. Olga Barcari spune ca și-a dorit o cariera in acest domeniu, dar la 17 ani avea alte planuri și visa sa ajunga la Conservator.


Ce parere ai despre aceasta stire?