Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Barna: 'Numirea Vioricăi Dăncilă la BNR a fost făcută la mișto și la dispreț. Viața bate filmul!' / VIDEO

Publicat:

a spus, marți seara, la B1 TV, ca numirea fostului premier pe postul de consilier la BNR este facuta la "mișto și la dispreț".

"Cred ca declarațiile de azi ale domnului Vasilescu, pe care il apreciez, au fost printre cele mai grele din cariera sa. Numirea doamnei Dancila semnalizeaza finalul unei epoci de a se face asemenea numiri in Romania și, pe de alta parte, simte nevoia disperata de a se face reforme pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample.

Aceasta numire este la mișto și la dispreț. Cand am vazut știrea, am crezut ca este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ilie Nastase, documentar despre viața sa. Nadia Comaneci și Gica Hagi au fost prezenți pe covorul roșu alaturi de fostul sportiv: „Mai sus de locul 1 nu aveam unde sa fiu” / VIDEO

13:56, 17.04.2024 - Ilie Nastase este un nume sonor in tenisul romanesc, reușind sa aduca Romania in topurile campionatelor mondiale. Filmul documentar despre viața sa a fost lansat in cadrul unei festivitați cu mare ștaif la Cannes, unde sportivi celebri și-au facut simțita prezența.

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare : Romanii au accesat anul trecut, in baza asigurarilor voluntare de sanatate, servicii medicale in valoare de 458 milioane lei. Cifra este in crestere cu 27%

10:55, 17.04.2024 - “Romanii au accesat anul trecut, in baza asigurarilor voluntare de sanatate, servicii medicale in valoare de 458 milioane lei. Cifra este in crestere cu 27% comparativ cu anul 2022. Acestia sunt bani care nu au mai fost cheltuiti din fondul public de asigurari sociale de sanatate, putand fi redirectionati,…

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

11:40, 13.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Diana Șoșoaca și-a suspendat soțul din conducerea partidului. „Pentru a putea salva viața lui”

11:30, 18.02.2024 - Diana Șoșoaca, lidera a partidului extremist SOS Romania, a anunțat ca l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte al organizației pe soțul ei, Dumitru Silvestru Șoșoaca. Ea spune ca deși el e suparat din cauza deciziei, ei raman o familie, facand acest lucru pentru a-l salva de serviciile secrete.

Canadian fascinat de Romania: „Mamaliga este facuta de zei! Oamenii sunt cei mai prietenoși din lume“

08:00, 15.02.2024 - Un canadian venit in vizita in țara noastra s-a declarat impresionat de Romania, iar mamaliga și palinca au fost pentru el adevarate revelații. Turistul se gandește deja sa revina in țara noastra alaturi de soția lui pentru a petrece mai mult timp aici. Canadianul s-a declarat impresionat de gustul…

Xtra Night Show. Povestea de viața impresionanta a presupusei iubite a lui Catalin Bordea. Cum a ajuns Olga Barcari in Romania: „Norocul meu a fost...”

00:35, 02.02.2024 - S-a nascut in Republica Moldova, dar ani mai tarziu avea sa vina in Romania și unde este cunoscuta drept hairstylist-ul vedetelor. Olga Barcari spune ca și-a dorit o cariera in acest domeniu, dar la 17 ani avea alte planuri și visa sa ajunga la Conservator.

Estavana Polman, interviu cu carțile pe fața despre viața in Romania: „Aveți mentalitate diferita fața de Danemarca! Acolo sunt mai reci, mai inchiși” + Ce nu suporta aici: „E ingrozitor!”

15:40, 24.01.2024 - Estavana Polman (31 de ani), centrul celor de la Rapid, a oferit un interviu pentru GSP.ro in care a vorbit despre viața ei in Romania, cum s-a adaptat in București și la mentalitatea romaneasca dupa mulți ani in care a trait in Olanda și Danemarca.  La un an distanța de cand venea in Romania datorita…


Ce parere ai despre aceasta stire?