Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DÂMBOVIȚA: Polițiști tăiați cu coasa de 2 frați. Oamenii legii au tras cu arma

Publicat:

Scandal incheiat cu focuri de arma la Vacarești. O familie … Post-ul DAMBOVIȚA: Polițiști taiați cu coasa de 2 frați. Oamenii legii au tras cu arma apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 32 de ani din Unirea cercetat de polițiști dupa ce a condus o mașina. Ce au descoperit oamenii legii

11:20, 21.04.2024 - Barbat de 32 de ani din Unirea cercetat de polițiști dupa ce a condus o mașina. Ce au descoperit oamenii legii Barbat de 32 de ani din Unirea cercetat de polițiști dupa ce a condus o mașina. Ce au descoperit oamenii legii Un barbat de 32 de ani, din Unirea, a fost depistat de polițiști in timp ce conducea…

Descoperire macarba in Dambovița! Un cadavru a fost gasit pe camp. Oamenii legii sunt in alerta

21:40, 05.04.2024 - Oamenii legii sunt in alerta! Un cadavru a fost gasit pe camp, in Dambovița. Descoperirea macabra a fost facuta in aceasta dupa-amiaza. Polițiștii și procurorii fac ancheta pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a intamplat.

Polițiști amenințați cu sabia in urma unui scandal. Oamenii legii au tras cu arma inspre atacator

12:20, 21.03.2024 - Polițiștii Secției 5 Poliție Rurala Ocna Șugatag au fost solicitați miercuri dupa-amiaza, prin SNUAU 112, sa intervina la o agresiune soldata cu ranirea unei persoane, in localitatea Budești. La fața locului a fost identificata persoana vatamata, un barbat, de 73 de ani, care prezenta leziuni. Totodata,…

Constanta: Tanar cu comportament suspect observat de politisti pe Șoseaua Mangaliei! Ce au constatat oamenii legii

10:10, 17.03.2024 - La data de 16 martie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea traficului si consumului de droguri. Potrivit IPJ Constanta, in cadrul activitatilor desfasurate, in jurul orei 18.30, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie au observat,…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Cu ce viteza „zbura” un șofer intr-o localitate din Dambovița. Oamenii legii cu greu l-au tras pe dreapta

10:55, 02.03.2024 - Inconstiența șoferilor care circula cu viteza excesiva in interiorul localitaților este o problema grava cu consecințe tragice. Nu de puține ori, șoferi nu conștientizeaza pericolele asociate vitezei excesive, in special in zonele populate.


Ce parere ai despre aceasta stire?