Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cuza a înșelat-o pe Ramona Olaru? Asistenta TV, anunț șoc: ”S-ar putea să mai aibă amintiri cu cineva în același timp” 

Publicat:

Inurcate-s caile dragostei, mai ales daca vorbim despre relația dintre Cuza și ! Asistenta TV a facut un anunț șoc pe rețelele de socializare. Infidelitatea artistului sa fie motivul de desparțire al celor doi?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de la Finanțele Argeș despre persoanelor fizice care realizeaza venituri din inchirierea de bunuri

16:05, 18.04.2024 - ANAF a publicat un Ghid dedicat persoanelor fizice care realizeaza venituri din inchirierea de bunuri mobile și imobile! ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistența contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Trei masculi celebri care și-au inșelat soțiile spun tot adevarul. Ce simte un barbat insurat pentru amanta

07:40, 05.03.2024 - Trei masculi celebri care și-au inșelat soțiile spun tot adevarul. Ce simte un barbat insurat pentru amanta Infidelitatea exista de cand lumea și pamantul și nu ține cont de clasa sociala ori de sex. Și la Hollywood exista multe cazuri de cupluri care s-au desparțit din aceasta cauza. Deste cum și-au…

Ce simte un barbat insurat pentru amanta. Declarațiile a trei celebritați care și-au inșelat soțiile

14:01, 04.03.2024 - Infidelitatea este un subiect controversat, iar ”greșelile” in relație ale celebritaților de la Hollywood sunt dovada ca se poate intampla și la ”case mai mari”. Iata ce simte un barbat care inșala, pentru amanta lui, și ce declarații fac barbații celebri care ”au calcat stramb”.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?