Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Custodele Coroanei: Transformarea în ţara în care suntem astăzi nu s-ar fi putut face fără sprijinul UE şi NATO

Publicat:

, Margareta, a afirmat, joi seara, ca transformarea Romaniei in tara de astazi nu s-ar fi putut face fara sprijinul si NATO, subliniind insa ca apartenenta la ambele institutii nu s-ar fi realizat fara eforturile proprii. "Atunci cand am putut sa ma intorc din exil si am pus pentru prima oara piciorul in Romania, acum aproape 30 de ani, nimic legat de directia in care a mers tara noastra nu era predictibil. Situatia economica era groaznica. La fel si imaginea noastra in lume. (...) Discutia era doar despre orfelinate murdare, sate afectate de saracie si…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Hava: Votul din 9 iunie este mai important ca oricand, iar europenii ințeleg mai bine importanța Uniunii și a instituțiilor europene

09:50, 19.04.2024 - Ultimul sondaj Eurobarometru arata ca cetațenii Uniunii Europene ințeleg importanța alegerilor din iunie, nu doar ca parte a unui proces democratic funcțional, dar mai ales in cheia situației geopolitice actuale și a provocarilor la care trebuie sa facem fața, impreuna. E un lucru firesc și imbucurator,…

Femeile antreprenor din Romania slalom printre birocrație, viața de familie și nevoia de a fi propriul șef

10:30, 17.04.2024 - Un studiu recent arata ca pentru mai mult de jumatate dintre femeile antreprenor din Romania birocrația a reprezentat un obstacol la inceperea afacerii lor, iar ulterior s-au confruntat cu conditii dificile de piata și cu menținerea unui echilibru intre munca și viața personala. Cu toate acestea, majoritatea…

Romania a primit deja 9,3 miliarde de euro din PNRR, 30% din fondurile alocate

08:55, 21.03.2024 - Romania a primit deja 9,3 miliarde de euro din PNRR, 30% din fondurile alocate, in contul pre-finantarii si al primelor doua cereri de plata validate de Comisia Europeana, a declarat, miercuri, Mara Roman, sefa adjuncta a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, la Conferinta anuala privind implementarea…

Președintele Comisiei Juridice din Senatul Romaniei a fost pe linia frontului din Ucraina

14:00, 27.02.2024 - Romania susține lupta justa a Ucrainei impotriva agresiunii Rusiei prin luari de poziție ferme, atat in cadrul Uniunii Europene, cat și in calitatea sa de țara membra NATO. Despre situația reala din țara vecina am purtat o discuție cu senatorul liberal Cristian Niculescu-Țagarlaș, președintele Comisiei…

Situația de pe piața muncii din Romania, ce profesii sunt solicitate și cum sunt remunerate?

15:00, 26.02.2024 - In contextul economic și social actual al Romaniei, piața muncii parcurge transformari rapide, pentru a se adapta la noile cerințe globale și tehnologice. Ofertele pentru joburi bine platite nu au fost niciodata mai diverse – de la locuri de munca pentru șoferi categoria D și pana la specialiști in…

2 ani de la declanșarea razboiului de agresiune al Federației Ruse asupra Ucrainei

21:35, 24.02.2024 - Doi ani s-au scurs deja de la momentul in care forțele Rusiei au invadat Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin. In dimineața zilei de 24 februarie 2022, in inima Europei, Ucraina, un stat suveran și independent, a fost atacat de Federația Rusa. Mesajul ministrului apararii naționale la doi ani de la…

CSAT: Masuri de intarire a Fortelor Armate Romane, inclusiv prin asigurarea cadrului legal

16:26, 21.02.2024 - Masuri de intarire a Fortelor Armate Romane, inclusiv prin asigurarea cadrului legal adecvat care sa raspunda cerintelor de aparare a Romaniei, luate de Consiliul Suprem de Aparare a Țarii (CSAT), miercuri. CSAT a luat o serie de decizii importante cu ocazia intalnirii de miercuri, dupa ce a analizat…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?