Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Custodele Coroanei, Margareta, în vizită la sediul MApN: Sper că putem să dezvoltăm foarte multe proiecte aici

Publicat:

, Margareta, a vizitat luni, pentru prima data, sediul Ministerului Apararii Nationale, prilej cu care si-a exprimat speranta ca va continua proiectele pe care le desfasoara in colaborare cu aceasta institutie.

"Avem diverse proiecte unde putem sa mergem mai departe. Si sa ne apropiem, pentru ca familia mea a fost mereu cu Armata implicata. Foarte interesant. Si conversatia cu domnul ministru a fost foarte constructiva si sper ca putem sa dezvoltam foarte multe proiecte aici", a spus Custodele la finalul vizitei.

 


Foto:…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia Regala, in vizita la Biserica 'Sfantul Nicolae' din Bruxelles

16:55, 20.03.2024 - Custodele Coroanei Romane, Majestatea Sa Margareta, si Alteta Sa Principele Radu au vizitat, miercuri, Biserica "Sfantul Nicolae" din Bruxelles, care este si sediul Reprezentantei Patriarhiei Romane pe langa institutiile europene, potrivit Agerpres. La eveniment au participat ambasadoarea Romaniei…

Horia Ciorcila a fost decorat de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane

11:35, 13.03.2024 - Horia Ciorcila, Președintele Consiliului de Administrație și unul dintre fondatorii Bancii Transilvania, a fost decorat cu distincția Nihil Sine Deo de catre Familia Regala a Romaniei in cadrul ceremoniei organizate la Castelul Peleș, in Sinaia, in 11 martie a.c.

Armata SUA finanțeaza antrenarea soldaților ucraineni: „E o misiune esențiala. Nu le putem intoarce spatele”

11:20, 27.02.2024 - Armata americana a fost nevoita sa finanțeze antrenamentul trupelor ucrainene, deoarece Congresul nu a reușit pana acum sa aprobe un ajutor suplimentar pentru Ucraina, a relatat marți VoA, potrivit Kyiv Independent. 

Hamas ascundea un centru de servere sub sediul principal al UNRWA din Gaza FOTO

17:10, 11.02.2024 - Armata israeliana a descoperit recent un tunel ce trece pe sub sediul principal al agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) din Fașia Gaza și care adapostea un centru de servere Hamas.

Hamas avea un tunel de pentru o unitate de comanda sub sediul UNRWA, susține armata israeliana

06:45, 11.02.2024 - Forțele israeliene au descoperit o rețea de tuneluri lunga de sute de metri care trece parțial pe sub sediul UNRWA (Agenția ONU pentru Refugiații Palestinieni) din Gaza, susține armata, numind-o ”o noua dovada a exploatarii de catre Hamas a principalei ag

Armata israeliana spune ca a descoperit un tunel Hamas sub sediul ONU din Gaza

23:20, 10.02.2024 - Fortele israeliene spun ca au descoperit o retea de tuneluri lunga de sute de metri care trece partial pe sub sediul agentiei ONU pentru Refugiați Palestinieni (UNRWA), relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Hamas opera dintr-o rețea de tuneluri aflata sub cartierul general al unei agenții ONU in Gaza, acuza armata israeliana

21:55, 10.02.2024 - Forțele israeliene au descoperit o rețea de tuneluri lungi de sute de metri și care se desfașoara parțial sub sediul Agenția Organizației Națiunilor Unite de Ajutorare și Lucrari pentru Refugiații din Palestina (UNRWA) din Gaza, a anunțat armata israeliana, relateaza Reuters.Descoperirea reprezinta…

Interviul momentului la Culisele Statului Paralel. Nicolae Ciuca, fața in fața cu Anca Alexandrescu

16:55, 09.02.2024 - Nicolae Ciuca explica ce șanse sunt sa fie reintrodusa Armata obligatorie in Romania și cat ne putem baza la razboi pe o armata de voluntari. Eroul Scorpionilor Roșii face o radiografie la rece interviului exploziv dat de Vladimir Putin jurnalistului lui Trump.Este Romania in pericol cum spune șeful…


Ce parere ai despre aceasta stire?