Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cursul valutar pentru acest weekend: Datele BNM

Publicat:

CHIȘINAU, 27 mart – Sputnik. Banca Naționala a Moldovei anunța ca in weekend, un dolar american echivaleaza cu 17,91 lei, un euro - cu 21,15 lei, o hrivna ucraineana – cu 64 de bani, un leu romanesc - cu 4 lei și 32 de bani moldovenești, iar rubla ruseasca valoreaza 23 de bani.

© Screenshot / BNMRatele de schimb (curs valutar) BNM pentru 26 martie 2021

In comparație cu ziua de joi, dolarul a crescut cu de vineri cu trei bani, iar euro și leul romanesc au pierdut cate un ban. Hrivna ucraineana și rubla ruseasca au ramas la aceeași valoare.

Fluctuațiile de pe piața valutara a Republicii…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Euro scade, in timp ce Dolarul crește: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 15.04.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 8 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat, cu o creștere de 5 bani.

Euro scade, in timp ce dolarul crește ușor: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 08.04.2024 - Banca Naționala a Moldovei a stabilit, la inceputul acestei saptamani, un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, in timp ce dolarul american a inregistrat o creștere nesemnificativa.

Euro scade ușor, in timp ce Dolarul crește marginal: Cursul valutar afișat de BNM pentru astazi

07:55, 02.04.2024 - Conform datelor oferite de Banca Naționala a Moldovei, leul moldovenesc a inregistrat o ușoara intarire in raport cu euro, in timp ce fața de dolarul american s-a observat o slaba depreciere.

Mai mulți ucraineni au obținut cetațenia Moldovei

09:30, 28.02.2024 - De la inceputul invaziei ruse asupra Ucrainei, in 24 februarie 2022, 2 067 de ucraineni au dobindit cetațenia Republicii Moldova, iar 697 – au fost recunoscuți drept cetațeni moldoveni. Datele au fost raportate pe 27 februarie de Inspectoratul General pentru Migrație (IGM). In perioada 24 februarie…

Președintele ASF, Alexandru Petrescu, susține listarea Moldova Agroindbank la Bursa de Valori București

10:40, 07.02.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara reitereaza sprijinul pentru extinderea companiilor din Republica Moldova pe piața de capital romaneasca. Președintele Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu, a anunțat marți ca a avut o intalnire la Chișinau cu echipa de conducere a Moldova…

China a devenit cel mai mare exportator auto mondial cu 4,9 milioane de mașini

16:40, 01.02.2024 - Datele de la Asociatia producatorilor auto niponi arata ca anul trecut China a depasit Japonia, devenind cel mai mare exportator mondial de vehicule, transmite AP, transmite Agerpres. Din 2017, Japonia era cel mai mare exportator mondial de vehicule. Asociatia producatorilor auto niponi a informat ca…

Euro scade, in timp ce Dolarul inregistreaza o creștere nesemnificativa: Cursul stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 29.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 3 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat ușor, cu o creștere nesemnificativa de sub un ban.

Euro și Dolarul in ușoara creștere: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 22.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o ușoara depreciere a leului moldovenesc in raport cu principalele valute de referința, euro și dolarul american.


Ce parere ai despre aceasta stire?