Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cursul BNM: Euro și dolarul continuă să crească

Publicat:

CHIȘINAU, 8 dec - Sputnik. Banca Naționala a Moldovei anunța ca marți, 8 decembrie, un dolar american echivaleaza cu 17,31 lei, un euro costa 20,97 lei, o hrivna ucraineana – 61 de bani, un leu romanesc - 4 lei și 30 de bani moldovenești, iar rubla ruseasca valoreaza 23 de bani.

© Photo : BNMRatele de schimb (curs valutar) BNM pentru 08 decembrie

Astfel, in comparație cu ziua de luni, un dolar american a crescut cu trei bani, un euro - cu doi bani, iar leul romanesc, hrivna ucraineana și rubla ruseasca au ramas la aceeași valoare. 

La unele case de schimb, euro a trecut inca de…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Euro scade, in timp ce Dolarul crește: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 15.04.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 8 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat, cu o creștere de 5 bani.

Euro scade, in timp ce dolarul crește ușor: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 08.04.2024 - Banca Naționala a Moldovei a stabilit, la inceputul acestei saptamani, un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, in timp ce dolarul american a inregistrat o creștere nesemnificativa.

Euro scade ușor, in timp ce Dolarul crește marginal: Cursul valutar afișat de BNM pentru astazi

07:55, 02.04.2024 - Conform datelor oferite de Banca Naționala a Moldovei, leul moldovenesc a inregistrat o ușoara intarire in raport cu euro, in timp ce fața de dolarul american s-a observat o slaba depreciere.

Leul moldovenesc caștiga teren astazi: Ce rate de schimb a afișat BNM

07:55, 28.03.2024 - Leul moldovenesc a demonstrat o consolidare in fața euro și dolarului american, conform datelor publicate de Banca Naționala a Moldovei. In comparație cu ziua precedenta, moneda naționala a caștigat 11 bani fața de euro și 4 bani fața de dolar, reflectand o tendința de intarire in raport cu aceste valute…

BNM pune in circulație moneda „Marțișorul – simbol al primaverii”: Vezi cum arata și in ce tiraj a fost emisa

19:20, 01.03.2024 - Banca Naționala a Moldovei (BNM), incepand cu 1 martie 2024, pune in circulație in scop numismatic, in principal, moneda „Marțișorul – simbol al primaverii”, care va completa seria „Sarbatorile, cultura, tradițiile Moldovei”.

Propaganda rusa devine violenta - Anunța ca Romania ar putea deveni o ținta legitima pentru loviturile Rusiei din cauza Moldovei

07:25, 08.02.2024 - Romania ar putea deveni o ținta legitima pentru loviturile Rusiei din cauza Moldovei.Așa titreaza oficiosul moscovit Pravda. Se spune nici mai mult și nici mai puțin ca piloții ucraineni antrenați in Romania pe aeronavele F-16 vor decola din Romania pentru a efectua misiuni de lupta in Ucraina. In…

Euro scade, in timp ce Dolarul inregistreaza o creștere nesemnificativa: Cursul stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 29.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 3 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat ușor, cu o creștere nesemnificativa de sub un ban.

Euro și Dolarul in ușoara creștere: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 22.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o ușoara depreciere a leului moldovenesc in raport cu principalele valute de referința, euro și dolarul american.


Ce parere ai despre aceasta stire?