Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va arăta anul școlar din toamnă! Elevii vor învăța în condiții cu totul speciale

Publicat:

Anul școlar va arata diferit incepand cu toamna acestui an. Din cauza pandemiei de coronavirus, s-au luat anumite decizii privind desfașurarea anului școlar, ca va fi cu totul diferit fața de anii trecuți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elevii de la Liceul Tehnologic Gherla, in proiectul „Impreuna prindem curaj”

21:55, 23.04.2024 - Liceul Tehnologic Gherla implementeaza in anul școlar 2023-2024 un proiect de prevenire a violenței și a infracțiunilor in mediul școlar, in cadrul Programului național „Impreuna prindem curaj”, o inițiativa a Ministerului Educației. In cadrul proiectului s-a desfașurat marți, pe scena casei de Cultura…

Cand incepe vacanța de primavara. Elevii vor avea parte de 11 zile libere/ Calendarul școlar pana la vara

15:50, 15.04.2024 - Vacanța de primavara se suprapine, in acest an, doar cu sarbatorile pascale ortodoxe. Elevii care au celebrat paștele catolic nu au avut obligația sa mearga la școala in perioada 29 martie – 2 aprilie.

Totul despre bursele pe care le vor primi elevii din toamna

22:50, 27.03.2024 - Acordarea bursei de merit, pe care o primesc in prezent inclusiv elevii cu medii sub nota 4, va fi, in sfarșit, reglementata. Este anunțul facut de ministrul Educației, Ligia Deca, intr-o incercare de a corecta poate una dintre cele mai mari anomalii ale sistemului de invațamant romanesc.

Ion Minzina: Facem toate eforturile ca elevii din Argeș sa beneficieze de condiții optime de educație

16:30, 20.03.2024 - Ion Minzina: Facem toate eforturile ca elevii din Argeș sa beneficieze de condiții optime de educație Elevii din doua orașe și 15 comune argeșene vor beneficia de #transport sigur cu tot atatea microbuze electrice achiziționate de Consiliul Județean Argeș in cadrul unui proiect cu finanțare guvernamentala.…

Deranjament la sistemul de semnalizare CFR, trenurile circula in conditii speciale pe relatia Chitila – Buftea

16:55, 01.03.2024 - ”Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucuresti este pe teren pentru remedierea deranjamentului, interval orar in care circulatia trenurilor se desfasoara doar pe un singur fir, sub atenta supraveghere si dirijare a traficului de catre personalul feroviar”, a transmis, vineri, CFR. Compania precizeaza…

Fa bine ș-așteapta rau... Un profesor care a dezvaluit in ce condiții se invața intr-o școala din Cluj, ar fi fost amenințat chiar de catre parinții copiilor

13:01, 07.02.2024 - Profesorul a semnalat presei ca elevii invața in frig intr-o școala din Huedin. Acesta susține ca ulterior, parinții copiilor l-ar fi amenințat pentru ca a luat atitudine, fiind ingrijorați ca școala s-ar putea inchide.

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.

Recrutari in Armata Romana. Condiții pentru luptatorii din trupele speciale

12:35, 30.01.2024 - Batalionul 53 Comando "Smaranda Braescu" din Bacau angajeaza soldați și gradați profesioniști pentru parașutiști-comando și in alte specialitați. Procesul de selecție se deruleaza pe parcursul intregului an.


Ce parere ai despre aceasta stire?