Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum va arăta 2021? Prestigioasa revistă britanică Nature: între îngrijorarea triplării numărului de cazuri și veștile bune

Publicat:

Nature face o sinteza a predicțiilor cercetatorilor de la cele mai importante universitați și institute de cercetare in privința modului in care va evolua pandemia in urmatorii ani.Cercetatorii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts estimeaza ca pana in martie 2021 vor fi, in total, 294 de milioane de infectați, de trei ori mai mulți fața de numarul inregistrat pana in iulie, și peste 2 milioane de decese din cauza COVID-19. Asta, in timp ce profesorii de la Harvard spun ca epidemia ar putea dura cel puțin pana in 2025, daca populația nu va imunizata suficient timp, noteaza revista britanica.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbarea climatica aduce schimbari și in turism

12:35, 24.04.2024 - Sosirea primaverii in America de Nord și Europa inseamna scoaterea meselor afara la soare și turiști care se plimba prin parcuri, bucurandu-se de vremea placuta inainte ca vara sa se instaleze cu temperaturi din ce in ce mai insuportabile, conform prognozelor. Potrivit unui studiu realizat de Institutul…

Descoperirea care promite un viitor mai sigur: materialul ce elimina aproape toți virușii

05:10, 07.04.2024 - Cercetatorii de la Institutul Regal de Tehnologie din Melbourne au creat un material revoluționar din silicon, dotat cu nano-varfuri extrem de mici, capabil sa neutralizeze 96% din particulele virale la contact.

Dispozitivul care poate revoluționa agricultura, prezentat la un workshop al Senatului Științific al FDVDR

14:30, 29.03.2024 - Șase tineri deosebiți, inscriși in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei”, iși vor prezenta inovația in cadrul unui workshop organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei (FDVDR) la Simpozionul Internațional „Food you Trust”. Evenimentul are loc…

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, prezent la Simpozionul Internațional „Food you Trust”

17:25, 27.03.2024 - Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei susține inovațiile in domeniul alimentar și participa, in perioada 28-29 martie, cadrul celei de-a patra ediții a simpozionului internațional „Food you Trust” – un eveniment dedicat calitații și siguranței alimentare, organizat…

O descoperire geniala, mult mai la indemana, ar putea aduce sfarșitul panourilor solare

08:10, 14.03.2024 - Cercetatorii japonezi și elvețieni au creat o sticla care produce curent electric cand este expusa la lumina, folosind un laser pentru a grava un circuit pe suprafața acesteia și generand astfel un cristal semiconductor. Aceasta invenție ar putea inlocui panourile solare clasice, oferind o modalitate…

Se lucreaza la un medicament inovatoar: Va salva milioane de vieți

21:20, 18.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente prezent. Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale sa fie ineficiente…

Viitorul numerarului incotro? UE limiteaza plațile cash

14:56, 15.02.2024 - UE limiteaza plațile numerar. Parlamentul European si statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un acord prin care se limiteaza la 10.000 de euro platile in numerar pe teritoriul UE, potrivit AFP. Acordul ”va garanta ca fraudatorii, crima organizata și teroriștii nu vor mai avea posibilitatea…

Hormonul iubirii ii invața pe șoareci sa se fereasca de harțuitori (cercetatori)

07:45, 26.01.2024 - Hormonul iubirii ii invața pe șoareci sa se fereasca de harțuitori (cercetatori)Cercetatorii au descoperit ca oxitocina, hormonul iubirii, poate avea și un rol cheie in conflicte. Oxitocina ii poate invața pe șoareci sa se fereasca de harțuitori. Descoperirea ar putea duce la noi tratamente pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?