Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum stau lucrurile, de fapt, în relația Olguței Berbec cu soțul său. Artista a recunoscut la Antena Stars. ''El este foarte critic''

Publicat:

Olguța Berbec și soțul sau traiesc cea mai frumoasa perioada din viața, dupa ce in prima zi din luna februarie au devenit parinți pentru a doua oara. Cei doi au fost invitați, in aceasta dimineața, la , aici unde au vorbit despre relația lor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!

Star Matinal. Cat de greu ii este Olguței Berbec sa stea departe de fiicele ei, cand este la concerte. Artista lucreaza alaturi de soțul ei: ”Dupa fiecare plecare...” / VIDEO

08:50, 01.04.2024 - Olguța Berbec are o familie frumoasa, care o așteapta cu drag acasa de fiecare data. Deși are o cariera de succes și multe satisfacții, artista este nevoita sa stea mult timp departe de fiicele sale, cand este la concerte. Iata cum reușește sa nu iși faca simțita lipsa!

Reacția lui Laurențiu Reghecampf, dupa ce fiul sau și al Anamariei Prodan a zis la TV ca ii e dor de tatal lui: „Fiecare este liber sa creada ce dorește”

14:50, 26.03.2024 - Laurențiu Reghecampf a avut prima reacție, dupa ce Bebeto, fiul sau și al Anamariei Prodan, a zis la TV ca ii este dor de tatal lui. Relația adolescentului cu tatal s-au a avut de suferit dupa desparțirea parinților.Bebeto, in varsta de 15 ani, a fost intrebat in reality show-ul „Prodanca. Punct și…

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, despre relația speciala pe care o are cu Horia Moculescu: „In momentul in care nu va mai fi...” / VIDEO

12:10, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alexandra Velniciuc a vorbit despre relația pe care o are cu Horia Moculescu. Cei doi se ințeleg foarte bine. Iata ce a declarat celebra actrița despre acest subiect important din viața ei!

Iubita lui Marius Elisei, primele declarații dupa ce s-a zis ca s-au desparțit: „Preferam sa avem o viața mai discreta, fiecare iși vede de treaba lui”

13:40, 15.02.2024 - Marius Elisei și iubita lui, Gabriela Elena Bacinica, nu au mai aparut de ceva vreme impreuna astfel ca s-a speculat ca nu mai formeaza un cuplu. Pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, ea a rupt tacerea și a explicat in ce stadiu e relația lor. La inceputul lunii septembrie 2023, Marius…

RUNE 5-11 februarie: O zodie e pe cale sa-și incheie relația brusc și dureros

08:20, 05.02.2024 - Fiecare aspect al vieții noastre este controlat de numere, iar fiecare destin are inșiruirea sa de numere. Mihai Voropchievici ne spune in ce ordine se aranjeaza cifrele destinului pentru fiecare dintre zodii pentru saptamana 5-11 februarie 2024.   Berbec – Lucrurile nu stau prea bine pentru nativii…

Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, au fost desparțiți timp de un an. Motivul pentru care cei doi s-au separat: „Am suferit cum nu am suferit niciodata…” 

11:15, 01.02.2024 - Roxana Nemeș și Calin Hagima traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani. In anul 2021, cei doi au devenit soț și soție. Relația lor nu a fost insa roz intotdeauna, iar la un moment dat, aceștia au fost desparțiți timp de aproximativ un an. Iata care a fost motivul separarii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?