Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se simte Regina Elisabeta după ce a fost în spital. Unde se află acum

Publicat:

Azi, 26 octombrie 2021, a II-a și-a reluat indatoririle, dupa ce a fost spitalizata pentru o noapte, saptamana care a trecut. La varsta de 95 de ani, ea Regina a petrecut noaptea in spital ca sa efecueze anumite teste, iar dupa cateva zile de odihna a revenit la activitațile publice. Cum se simte […] The post Cum se simte dupa ce a fost in spital. Unde se afla acum appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU. Liderul Pro Romania Mureș, despre plecarea tandemului Maior – Moldovan la PSD: ”Organizația nu le simte lipsa!”

12:01, 27.03.2024 - Președintele Pro Romania Mureș, Calin Buzgau, a reacționat in mini-interviul urmator la plecarea din partid a lui Claudiu Maior și Calin Moldovan, consilieri locali in Consiliul Local Targu Mureș. "Organizația Municipala nu le simte lipsa", spune omul de afaceri referindu-se la plecarea celor doi in…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Primarul Draghici și-a parat consatenii la Securitate, dar nu se simte vinovat. Este șeful primarilor de comune din Romania

09:10, 22.02.2024 - Primarii din Romania sunt conduși, in cadrul Asociației Comunelor, de un președinte care a fost dovedit in instanța, definitiv, drept colaborator al Securitații. Este vorba despre primarul comunei dambovițene Vulcana Bai, Emil Draghici, unul din cei mai longevivi primari din județ, care și-a condus…

Ucrainean ratacit in Muntii Oasului, gasit in stare de epuizare fizica. Cum se simte barbatul

08:55, 15.02.2024 - Potrivit Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare, in urma unei solicitari primite prin SNUAU 112, a fost organizata actiunea de cautare-salvare a cetateanului ucrainean ratacit in cel mai dificil areal din muntii Oasului, care cuprinde varfurile stancoase Piatra Bixadului respectiv, Piatra Vascului.Zona…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.

Star Magazin. Cum se simte Laura Cosoi insarcinata in cinci luni! Actrița trece prin cea mai frumoasa perioada: ”Mi-a fost mai... / VIDEO

15:15, 01.02.2024 - De cand a aflat ca este insarcinata, Laura Cosoi radiaza de fericire. Actrița este mai implinita ca niciodata și abia așteapta sa iși stranga in brațe cel de-al patrulea copil. laura Cosoi a vorbit la Antena Stars despre cum se simte in aceasta perioada și ce simptome are.

De ce a fost operat Catalin Crișan. Cum se simte artistul in urma intervenției / FOTO

12:40, 29.01.2024 - Catalin Crișan nu a trecut prin cele mai frumoase momente in ultimele zile! Motivul pentru care a fost nevoit sa se opereze de urgența, dar și cum se simte in urma intervenției. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare.

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. Ucraina este unul dintre primii trei producatori de drone din lume. Bruiajul GPS al Rusiei se simte in Polonia și Țarile Baltice.

07:15, 19.01.2024 - Intreruperea GPS pe scara larga recenta in Polonia și regiunea baltica determina speculații cu privire la funcționarea potențiala a sistemelor rusești de razboi electronic (EW) in regiune.

Cuvinte cheie:

simte regina elisabeta

Ce parere ai despre aceasta stire?