Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se simte Oana Radu după operație. De ce a ajuns artista pe mâinile medicilor: „Vă mulțumesc...”

Publicat:

i-a anunțat zilele trecute pe fani ca a ajuns pe mainile medicilor. Cum se simte vedeta dupa operație. De ce a apelat artista la o noua intervenție. Cantareața a trecut prin multe schimbari de-a lungul timpului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat la primul termen al procesului dintre Oana Radu și Catalin Dobrescu. Decizia luata de instanța

10:35, 09.04.2024 - Oana Radu i-a deschis trei procese lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț. Luni, 8 aprilie, a avut loc primul termen intr-un dintre procese, mai exact in procesul care are ca obiect sechestrul judiciar.Dupa anunțul divorțului incheiat in mod amiabil la notar, Oana Radu și fostul ei soț, Catalin Dobrescu,…

Xtra Night Show. Ce ințelegere au facut Oana Radu și fostul soț dupa divorț, cu privire la apartament. Iși dorea sa locuiasca in aceeași casa cu ea și dupa desparțire

09:30, 05.04.2024 - Oana Radu și Catalin Dobrescu au ajuns la divorț in urma cu cateva luni, iar de curand, artista a povestit prin ce a trecut in timpul casniciei. Cantareața spune ca și-a dorit sa iasa din relația toxica, dar cu greu a reușit sa puna punct.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Cum a aflat Dan Ciotoi despre faptul ca sufera de cancer la colon. Cum se simte cantarețul in prezent, dupa operație

14:21, 15.02.2024 - Dan Ciotoi, cunoscutul cantareț al trupei Generic, a impartașit recent o poveste cutremuratoare despre modul in care a descoperit ca sufera de cancer la colon și peripețiile intampinate in procesul diagnosticului și tratamentului.

Imagini de colecție cu Ruby de la debutul carierei. Cum arata cantareața inainte de operațiile estetice

11:00, 08.02.2024 - Ruby este una dintre cele mai celebre artiste din Romania. Plina de umor, foarte frumoasa și talentata, cantareața a devenit rapid indragita de public. De-a lungul carierei sale de succes, Ruby a trecut prin schimbari semnificative. Cum arata Ruby la inceputul carierei Inainte de a deveni cunoscuta,…

Kate Middleton a fost externata. Cum se simte prințesa dupa operație!

10:21, 30.01.2024 - Kate Middleton a fost externata. Cum se simte prințesa dupa operație! Kate Middleton a suferit o intervenție chirurgicala in zona abdominala in urma cu doua saptamani. Nu se știe care sunt problemele de sanatate cu care se confrunta Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații .…


Ce parere ai despre aceasta stire?