Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se pun corect ardeii iuți la borcan. Secretul gospodinelor de la țară

Publicat:

Ardeii iuți se pun ușor la borcan, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din casa, intrucat sunt delicioși, alaturi de fel de fel de ciorbe sau de alte mancaruri. Cum se pun ardeii iuți la murat in borcan. Ingrediente, pentru un boran de 300 de ml 120 g ardei iuți 1 lingurița sare 1 […] The post Cum se pun corect ardeii iuți la borcan. Secretul gospodinelor de la țara appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

De ce trebuie sa pui neaparat acest obiect banal in frigider. Secretul gospodinelor a ieșit la iveala

17:36, 19.03.2024 - Deși de-a lungul timpului au aparut sute de trucuri prin care umiditatea excesiva din frigider sa fie eliminata, gospodinele recunosc faptul ca unul dintre cele mai mari ajutoare ține doar de un obiect absolut banal pe care oricine il deține. Iata ce este produsul minune care are rezultate uimitoare

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…

Ingredientul pe care este bine sa il adaugi in compozitia de chec. Secretul gospodinelor pentru un gust deosebit al desertului

09:00, 14.02.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase deserturi pe care aproape toate gospodinele știu sa il prepare. Gatit intr-o varietate de feluri, acest deșert rapid poate deveni un rasfaț chiar și pentru cele mai pretențioase persoane. Iata care este ingredientul secret pe care este bine sa il adaugi in…

Cum se prajesc corect CARNATII. Secretul care ii face deliciosi și pe care mulți nu-l știu!

22:30, 10.02.2024 - Niciuna dintre metode -prajit in tigaie sau preparat la gratar- nu este gresita in sine, doar ca nu le permite deloc carnatilor sa isi atinga intregul potential de arome, informeaza site-ul culinar TheWhyChef.com, citat de  The Sun .Site-ul explica cum sa prepari carnatii perfect: sa ii prajesti intr-o…

Ai preparat greșit șnițelele pana acum. Cum se fac corect, ce ingrediente trebuie sa folosești

18:35, 01.02.2024 - Șnițelele sunt un fel de mancare cunoscut in intreaga lume, insa multe gospodine prefera sa-l gateasca diferit fața de rețeta originala. Șnițelul clasic iși are originile in Austria și era preparat din carne de vițel și pesmet. Intre timp, șnițelul a ajuns sa fie preparat și din carne de pui sau porc.…

Cum prepari cele mai pufoase brioșe cu afine. Secretul marilor gospodine: nu te vei mai putea opri din mancat

11:00, 25.01.2024 - Ingrediente si cantitati:- 2 cani faina alba- 2 1/2 lingurite praf de copt- 2 linguri zahar- 3/4 lingurita sare- 1/2 cana unt sau margarina, taiata bucatele- 2 oua, bine batute- 3/4 cana lapte- 1 lingurita coaja de portocale rasa- 1 1/2 cani afine proaspete sau congelateMod de preparare:Incalzeste cuptorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?