Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se pregăteşte apetisantul borş de miel. Ingredientele care dau savoare preparatului

Publicat:

Borsul de miel este unul din preparatele traditionale care se consuma in perioada premergatoare Pastelui, dar si in timpul acestei importante sarbatori. Secretul savorii deosebite a preparatului sta in fierberea carnii de miel, sotarea legumelor si ordinea in care ingredientele sunt adaugate, astfel incat aromele acestora sa se intrepatrunda.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci cea mai buna pasca de post. Secretul ca sa iți iasa delicioasa

11:10, 09.04.2024 - Pasca este unul dintre preparate nelipsit in perioada sarbatorilor de Paște. Aceasta poate fi facuta cu aluat sau fara și cu adaugiri precum ciocolata sau chiar fistic. Dar cum faci cea mai buna pasca de post? Daca vrei sa imparți pachete in postul Paștelui sau doar ți-e pofta de acest desert gustos,…

Ce face Gabriela Cristea cu placinta de iaurt dupa ce o pregatește. Secretul pe care il vei folosi și tu

15:56, 08.03.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țara. Deși are un program destul de incarcat, vedeta iși gatește timp sa gateasca pentru familia ei. Recent, pe contul sau de Facebook, aceasta le-a dezvaluit fanilor cum prepara placinta de iaurt. Prezentatoarea de la Antena Stars…

Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descopera secretul unui plus de savoare

11:21, 05.03.2024 - Mucenicii sunt la mare cautare in aceasta perioada. De la mic la mare, romanii poftesc dupa unele dintre cele mai populare bunatați tradiționale. Fie ca sunt fierți, fie ca sunt la cutor, fie ca sunt cumparați, fie preparați in propria gospodarie, mucenicii sunt pe masa fiecarui roman la inceput de…

IPS Teodosie nu face niciun comentariu asupra deciziei Sfantului Sinod, ci se pregateste de Postul Mare(FOTO+VIDEO)

08:20, 01.03.2024 - Intrebat fiind de decizia Sfantului Sinod in ceea ce il priveste, IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului a pastrat tacerea si nu a vrut sa faca niciun comentariu pe acest subiect si nici sa abordeze tema controversata din ultimul timp a mitropoliei. El a spus ca se pregateste de postul mare al Pastelui…

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…

Secretul ploșnițelor, puțini il știu. Ca sa scapi de ele, trebuie sa afli de ce tip sunt

11:56, 22.01.2024 - Cu toate ca exista numeroase specii de ploșnițe, cel mai des intalnita in Romania este ploșnița de pat. Se hranește cu sangele gazdei, lasand in urma mancarime și iritații, iar distrugerea acesteia necesita adesea intervenția profesioniștilor in dezinsecție. O alta specie foarte frecventa in casele…


Ce parere ai despre aceasta stire?