Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se gătesc corect carnea, legumele și ouăle. Secretul unui chef de top din România

Publicat:

Un bucatar cunoscut le ofera cateva sfaturi veritabile gospodinelor. Acesta marturisește secretele invațate in cele mai mari bucatarii in care a lucrat. Cum ar trebui sa gatești corect carnea, legumele și ouale? Secrete de la un bucatar cunoscut: Cum sa gatești corect carnea, legumele și ouale? Mancarea delicioasa are la baza reguli simple pe care […] The post Cum se gatesc corect carnea, legumele și ouale. Secretul unui chef de top din Romania appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

RAPORTUL EFSA Carnea de pasare și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori

12:40, 19.04.2024 - In ceea ce privește utilizarea antibioticelor, UCPR a subliniat ca acestea sunt folosite doar in scop curativ, sub prescripția și supravegherea medicului veterinar. The post RAPORTUL EFSA Carnea de pasare și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori first appeared on Informatia Zilei .

Crescatorii de pui din Romania au chemat autoritațile UE in control dupa scandalul cu ANPC: Carnea și ouale sunt sigure la consum!

11:06, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Pușcariile romanești, facute de ras in presa internaționala de un traficant de droguri: 'Fecale pe pereți, șobolani și șoareci peste tot“

13:21, 13.03.2024 - Autoritațile din Romania au capturat, dupa un festival, cinci traficanți de droguri din Marea Britanie. Aceștia au fost condamnați, iar unul dintre ei, Dsane Elton Gregory, s-a plans in presa britanica de condițiile intalnite in Penitenciarul Poarta Alba din județul Constanța, unde este incarcerat.…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Așa nu va mai ieși uscat

16:30, 05.02.2024 - Este considerata o carne fada, mancata doar de nevoie, nu de placere, insa poate fi aromata, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, daca este preparata corect. Afla, din randurile de mai jos, care este greșeala pe care o fac multe gospodine cand gatesc pieptul de pui. Sanatate versus aroma Carnea…


Ce parere ai despre aceasta stire?