Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se face si cand este recomandata o geometrie a rotilor! Sfaturile specialistilor de la AutoSoft

Publicat:

Alinierea rotilor fata de directia de mers si alinierea unei roti fata de cealalta este unul dintre cele mai importante aspecte pentru functionarea corecta, performanta a masinii tale.




O geometrie corecta a rotilor asigura o directie de rulare liniara. Unghiurile rotilor

Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cautati un televizor cu un sunet foarte bun, dar nu numai? Țineti cont de sfaturile specialistilor

16:45, 19.04.2024 - Pe piata exista multe optiuni de televizor inteligent, fiecare cu caracteristici concepute pentru un tip diferit de utilizator, iar pretul si calitatea nu merg intotdeauna mana in mana. Pentru a gasi acel televizor care merita, este nevoie de o analiza atenta si de a avea prioritati absolut clare atunci…

Cand este recomandata testarea BRCA și cum trebuie interpretate rezultatele

13:01, 08.04.2024 - Testarea genetica este foarte utila pentru determinarea riscului de cancer de san. Cand este recomandata testarea BRCA și cum trebuie interpretate rezultatele aflam de la conf. dr. Viorica Radoi, medic primar genetica medicala.

ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori?

10:15, 03.04.2024 -   Toata lumea este de acord ca zaharul ingrașa, insa controversa persista in ceea ce privește indulcitorii. Deja din 1977,... The post ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori? first appeared on Informatia Zilei .

Anunț dureros pentru Simona Halep! S-a aflat inaintea revenirii in tenis. Verdict dur al specialistilor

11:55, 12.03.2024 - Anunț dureros pentru Simona Halep! S-a aflat chiar inaintea revenirii in tenis, dupa ce a scapat de suspendare. Simona Halep a reusit sa desfiinteze suspendarea de 4 ani pentru dopaj si urmeaza sa se intoarca pe teren.Vezi AICI anuntul dureros facut de catre specialisti despre Simona Halep...…

Care este forma corecta: „pateu” sau „pate”. Mulți romani greșesc

10:50, 11.03.2024 - Limba romana nu este deloc grea, dar poate parea dificila pentru cei care nu o cunosc. Astazi iți vom spune care este forma corecta: „pateu” sau „pate”. Mulți romani greșesc! Iata cum se scrie, de fapt!

Gemenii traiesc emoții intense, iar Balanțele ar putea sa se joace cu norocul: Descopera cum te influențeaza astrele

08:25, 01.03.2024 - Alinierea stelelor intensifica emoțiile și deschide noi orizonturi pentru fiecare semn zodiacal. In timp ce unii se vor confrunta cu provocari in relații, alții vor gasi oportunitați de creștere personala și spirituala.

Val de morți subite de malarie! DSP explica schema corecta de vaccinare pentru cei care pleaca in strainatate

11:35, 07.02.2024 - Schema de vaccinare inaintea unei calatorii internationale este personalizata si este recomandata de medic, in functie de destinatie, durata, vaccinari obligatorii sau recomandate in zona respectiva, riscurile de imbolnavire specifice zonei, au transmis, miercuri, Institutul National de Sanatate Publica…

De ce picioarele miros uneori atat de urat. Sfaturile specialiștilor ca sa scapi de aceasta problema jenanta

15:40, 03.02.2024 - Obieciul impamantenit in țarile din Occident de a nu te descalța la intrarea in casa are la baza și un fundament medical, și anume, acela de a scuti gazdele de un posibil „parfum” nedorit.


Ce parere ai despre aceasta stire?