Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se descurcă săracii Greciei? Povestea Annei, o văduvă cu patru copii

Publicat:

Soțul Annei a murit acum patru ani in urma unui infarct. Avusese o mica afacere și a lasat in urma numai datorii. A fost o chestiune de timp pana cand Anna și cei patru copii ai ei au ramas pe drumuri.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Xtra Night Show. Cum se descurca Pepe cu trei copii. Fiicele sale au ramas la el, dupa divorț: „Ea mi-a propus“ / VIDEO

09:05, 18.04.2024 - Pepe a dezvaluit cum reușește sa se descurce cu trei copii. Artistul a recunoscut ca partenera lui il ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de cei mici. Fetițele sale au ramas la el, dupa divorț.

Copii invațați la școala cum sa manance sanatos. „Nu mergem sa slabim elevii, ci sa aratam sursele corecte de nutrienți”

15:50, 14.02.2024 - In unitațile școlare din orașul Mioveni, județul Argeș, autoritațile locale au incheiat parteneriate cu un specialist in nutriție care le explica elevilor cum sa aiba un stil de viața sanatos, bazat pe o alimentație echilibrata și diversificata.

Valoarea coșului de consum s-a dublat, salariul minim pe economie bate pasul pe loc

17:05, 12.02.2024 - Veniturile romanilor le au nu acopera cheltuielile, iar pentru un trai decent mulți au renunțat la ieșiri, la haine sau au alocat mai puțini bani pentru educație și sanatate. Daca ne raportam la o familie formata din 2 adulti si 2 copii, valoarea coșului minim de consum a ajuns la 9.978 de lei, fata…

11 februarie | Spectacolul cu papuși pentru copii „Cei trei purceluși”, la Inspire Cinema din Alba Mall

12:30, 08.02.2024 - 11 februarie | Spectacolul cu papuși pentru copii „Cei trei purceluși”, la Inspire Cinema din Alba Mall 11 februarie | Spectacolul cu papuși pentru copii „Cei trei purceluși”, la Inspire Cinema din Alba Mall Teatru la Cinema anunța cu bucurie ca duminica, 11 februarie, de la ora 11:30, locuitorii orașului…

De ce sa ții cont pentru a organiza o excursie memorabila cu un grup de copii!

17:45, 05.02.2024 - Esti cadru didactic sau parinte si ai fost desemnat sa coordonezi o excursie cu autocarul pentru un grup de copii entuziasmati si plini de energie? Pregatirea este cheia acestei aventuri, in special cand vine vorba despre alegerea serviciilor de transport cu autocarul care sa corespunda tuturor cerintelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?