Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să scapi de pofta de zahăr în doar câteva secunde! Sfaturile prețioase oferite de un specialist

Publicat:

Daca și tu ai pofta de zahar, carbohidrați, alimente procesate sau te lupți cu un consum excesiv sau o dependența de anumite alimente, trebuie sa citești acest articol. Iata sfaturile oferite de un specialist pentru a reuși sa scapi de pofta de zahar in doar cateva secunde intr-un mod natural. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru

09:00, 26.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ofera destul de des remedii pentru diversele probleme de sanatate ale organismului uman. Recent, bioenergoterapeuta a explicat cum se trateaza „ciocurile la calcaie”. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

De ce picioarele miros uneori atat de urat. Sfaturile specialiștilor ca sa scapi de aceasta problema jenanta

15:40, 03.02.2024 - Obieciul impamantenit in țarile din Occident de a nu te descalța la intrarea in casa are la baza și un fundament medical, și anume, acela de a scuti gazdele de un posibil „parfum” nedorit.

Ministrul Agriculturii, despre plafonarea adaosului comercial la magiun: Acest produs fara zahar era extrem de necompetitiv fața de produse similare din import cu mult zahar

12:55, 31.01.2024 - Ministrul Agriculturii a explicat miercuri de ce au fost introduse untul și magiunul tradițional in lista de 17 alimente cu adaos comercial plafonat, subliniind ca la aceste alimente prețul final este semnificativ mai mare fața de prețul de la poarta fabricii. „La magiun se practica un adaos comercial…

Cand trebuie sa adaugi ierburile aromatice in mancare. Sfaturile oferite de Chef Joseph Hadad

20:15, 25.01.2024 - Gatitul cu ierburi proaspete nu este doar pentru bucatarii gurmanzi. Trebuie sa știi ca, daca ai in vedere cateva trucuri, poți maximiza utilizarea ierburilor proaspete pentru a transforma fiecare masa in ceva special.


Ce parere ai despre aceasta stire?