Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să scapi de facturi. Sfaturile unui expert te vor lăsa fără cuvinte

Publicat:

Un consultant fiscal, , a publicat o serie de sfaturi menite sa ne ajute sa scapam de datorii și sa nu ajungem niciodata în situația de a nu avea destui bani pentru ce ne dorim sa cumparam. Acestea, însa, sunt cel puțin bizare.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce spunea CRBL in urma cu un an despre divorțul de Elena. Cei doi s-au separat dupa 16 ani de mariaj „Am avut cuvinte grele spuse la cearta”

09:40, 06.04.2024 - CRBL și Elena au fost casatoriti timp de 16 ani și au impreuna o fata, pe Elena, in varsta de 14 ani. Zilele trecute, cei doi au transmis un mesaj in care au anunțat ca au pus capat casniciei, fara a da detalii despre motivele care au dus la separare.In urma cu un an, invitat la podcastul lui Catalin…

Cum faci ca orhideea sa infloreasca mereu. Sfaturile unui expert in horticultura

14:30, 19.03.2024 - Șeful unei companii care cultiva unele dintre cele mai frumoase orhidee din lume a oferit cateva sfaturi privind procesul de inflorire a plantelor in cauza. Ce sa faci ca orhideea sa infloreasca mereu, nu doar cateva saptamani sau luni pe an. Care sunt detaliile ce fac toata diferența. Orhideea nu este…

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Medicul Beatrice Mahler: ”Comunicarea medic-pacient in cuvinte și dincolo de ele”

12:50, 24.02.2024 - Recent, a fost lansat volumul ”Comunicarea medic-pacient in cuvinte și dincolo de ele”, aparut la Editura Humanitas, semnat de doctorul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”. Ne-am obișnuit cu medicul Beatrice Mahler sa ne vorbeasca despre bolile pulmonare . Dar…

Cele 8 cuvinte rostite de Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Le-a spus inainte de a intra in sala

08:35, 08.02.2024 - Imbracata cu o ținuta casual, cu zambetul pe buze, romanca a aparut la audierile ce i-ar putea salva cariera sportiva. Jucatoarea de tenis nu are voie sa dea declarații despre cazul sau. Care au fost totuși cele opt cuvinte rostite de Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Le-a spus inainte…

Declarațiile uluitoare ale unui expert cibernetic ne dau fiori: „Toți ne vom ruga sa implantam cipuri in bebelușii și copiii noștri”

05:20, 05.02.2024 - Un specialist in securitatea computerelor face declarații uluitoare cu privire la viitorul cipurilor AI și spune ca oamenii vor cere insistent ca acestea sa fie implementate in „bebelușii și copiii noștri”.

De ce picioarele miros uneori atat de urat. Sfaturile specialiștilor ca sa scapi de aceasta problema jenanta

15:40, 03.02.2024 - Obieciul impamantenit in țarile din Occident de a nu te descalța la intrarea in casa are la baza și un fundament medical, și anume, acela de a scuti gazdele de un posibil „parfum” nedorit.

Ce cuvinte trebuie sa rostești daca vrei sa atragi banii in viața ta. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor in cel mai scurt timp”

09:46, 31.01.2024 - Te-ai intrebat vreodata de ce unele persoane par sa atraga bani fara efort, in timp ce altele aproape ii resping? Oamenii care au mulți bani știu ceva ce alții nu știu? Care este secretul lor? Lidia Fecioru iți spune ce cuvinte trebuie sa rostești daca vrei sa atragi banii in viața ta. Sfaturile oferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?