Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să faci saleuri. Rețete simple și rapide

Publicat:

Minunatele saleuri sunt potrivite ca aperitiv sau gustare la orice masa in familie sau cu prieteni. Poți face cu ușurința saleuri de casa pufoase sau crocante care sa fie pe placul tuturor. Iata cateva idei de rețete de saleuri:Cum sa faci saleuri Rețetele de saleuri cu branza sunt foarte indragite, atat de copii, cat și de adulți. Saleurile, cu chimen, susan sau mac, pot fi cosumate ca aperitiv sau ca gustare, simple, cu o cana de iaurt sau alaturi de un pahar cu bere.Saleurile se fac simplu, nu necesita experiența sau ingrediente sofisticate, astfel ca nu puteți da greș cu ele.Saleurile facute…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blat de tort cu amidon, perfect pentru torturi deosebite

10:00, 10.04.2024 - Amidonul alimentar poate inlocui cu succes faina din rețetele de prajituri sau alte preparate. Nu conține gluten, iar preparatele in care este inclus pot fi consumate și de persoanele cu intoleranța la acesta.In plus, daca este consumat regulat, in cantitați recomandate, amidonul poate favoriza creșterea…

„Vara nu vom mai avea Oceanul Inghețat la Polul Nord”. Avertismentul unui climatolog roman despre ce ne așteapta dupa anul 2050

22:01, 09.04.2024 - „In partea a doua a acestui secol, vara nu vom mai avea oceanul inghețat la Polul Nord, ci vom avea oceanul albastru, nu va mai fi gheața vara”, a avertizat climatologul Roxana Bojariu, intr-un interviu pentru Digi24. Experta a vorbit despre un dezastru climatic tot mai apropiat, cauzat de incalzirea…

Mancaruri de post din Maramureș. Rețetele stramoșilor, mult mai simple fața de cele de azi

22:50, 30.03.2024 - Este Postul Paștelui și majoritatea creștinilor incearca sa respecte cutumele bisericești, respectiv sa posteasca in aceste șapte saptamani pana la Paște. Dar ce mancam in prezent „de post” nu seamana cu ce mancau bunicii și strabunicii noștri, la sat

Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza

09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…

Se modifica geografia vinului

19:55, 26.03.2024 - Viitorul apartine oare vinurilor engleze? Pe fondul schimbarilor climatice, anumite regiuni viticole traditionale ale lumii ar putea sa nu mai poata produce vin in mod rentabil, in timp ce altele amplasate mai la nord ar putea sa se lanseze in aceasta activitate, arata un studiu publicat marti, transmite…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Retete de biscuiti de casa

09:05, 28.02.2024 - Biscuiții sunt printre cele mai consumate produse fainoase, pregatiți din aluat pe baza de faina, zahar, oua. Crocanți, dulci sau sarați, biscuiții se pot consuma simpli sau pot fi adaugați intr-o varietate de rețete de dulciuri de casa. Insa iata cum faci acasa rețete de biscuiți de casa!Biscuiții…

Cum se masoara cu precizie faina. Greșeala care duce la folosirea unei cantitați cu 25% mai mare decat cea necesara

20:40, 20.02.2024 - In Europa, rețetele din panificație și cofetarie sunt realizate pe baza ingredientelor masurate concis prin cantarire. Specialiștii din domeniul culinar au ajuns la concluzia ca aceasta este forma cea mai potrivita pentru a masura ingredientele, inclusiv faina pentru compoziții. Principalul motiv pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?