Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să faci cea mai bună FRIPTURĂ DE MIEL. Trucul marilor bucătari - ingredientul care atenuează aroma

Publicat:

FRIPTURA DE MIEL // Bucatarii au cateva trucuri care iti vor fi și ție de mare folos. Sa vedem, asadar, cum se gateste corect carnea de miel.FRIPTURA DE MIEL // Cum se alege carnea de miel?Carnea de miel trebuie sa fie cumparata de la magazinele de specialitate. Este, poate, cea mai importanta “regula” care trebuie sa fie respectata.Pentru a evita mirosul patrunzator, pentru multi neplacut, grasimea se inlatura. Si totusi, pastrata, grasimea fragezeste carnea de miel si o impiedica sa se arda. Citește continuarea . 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce cantitate de dressing se pune intr-o salata de verdețuri. Ingredientul care imbunatațește aroma acra

16:40, 16.04.2024 - Playtech Știri iți explica cum poți pregati o salata de verdețuri perfecta pentru zilele calde. Care sunt secretele de care trebuie sa ții cont. Ce cantitate de dressing se incorporeaza intr-o porție de verdețuri și ce ingrediente sa folosești, daca sosul e prea acru sau sarat. Cum trebuie sa arate…

Ingredientul din bucatarie care te va ajuta sa ai parchetul stralucitor. Trucul pe care trebuie sa il incerci

14:30, 10.04.2024 - A avea parchet in casa, dupa cum bine știm, inseamna munca, de la montaj și pana la intreținerea lui. Așa ca, daca nu ai nicio idee, ne-am gandit sa-ți propunem ingredientul din bucatarie care te va ajuta sa ai parchetul stralucitor. Pana la urma nu ai nimic de pierdut, așa ca poți incerca acest truc.…

Cu ce se leaga carnea tocata pentru chiftele. Bucatarii de top nu uita niciodata de acest ingredient secret

23:10, 26.03.2024 - Chiftelele sunt foarte ușor de preparat, daca se ține cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Ce ingredient se folosește pentru a lega perfect carnea tocata. Indicațiile de care merita sa ții cont pentru a obține un rezultat ca in carțile vestite de bucate. Ingredientul cu care se leaga carnea…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Ce sa pui in apa in care fierbi pastele pentru a nu se lipi. Nu este vorba despre ulei! Ingredientul secreta ofera si o aroma speciala

00:11, 16.03.2024 - Pastele sunt unul dintre cele mai iubite preparate, pentru care multe gospodine opteaza atunci cand vor sa gateasca ceva special. Puține sunt, insa, cele care știu sa le pregateasca exact ca la carte. Este foarte important sa adaugam un ingredient-minune in apa in care le fierbem, astfel incat sa nu…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…

Ce sa presari in tava de friptura, ca sa iasa carnea frageda. Secretul marilor bucatari din Romania

17:35, 25.01.2024 - Ce poate fi mai gustos decat o friptura frageda, suculenta, gatita la gratar, alaturi de garnitura dumneavoastra preferata. Pentru a ieși carnea frageda, trebuie sa respectați cateva reguli foarte simple. Friptura va avea un gust mult mai bun. Trucul celor mai buni bucatari pentru o friptura frageda…


Ce parere ai despre aceasta stire?