Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-au imbracat Kate Middleton si Meghan Markle la nunta Printesei Eugenie

Publicat:

Cum s-au imbracat si la nunta din cele mai asteptate prezente la nunta Printesei Eugenie au fost cu siguranta cele mai faimoase Ducese din lume, si . si Harry nu au dezamagit cu alegerile lor vestimentare. Ducesa de Cambridge a ales sa poarte o rochie fuchsia creata de casa de moda britanica , cu umeri accentuati si pliuri in talie, accesorizata cu pantofi stiletto din catifea bordo si clutch bordo din acelasi material. La randul ei, a ales o rochie-palton, albastru-navy,…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Kate Middleton: Un semnal puternic impotriva Cancerului

16:40, 30.03.2024 - Intr-un gest curajos și sincer, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a facut un anunț emoționant cu privire la lupta personala pe care o duce impotriva cancerului. Anunțul, care a fost facut public intr-o declarație oficiala, a starnit un val de reacții și a oferit o platforma importanta pentru conștientizarea…

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?