Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-au cunoscut Vlad Obu și frații Tate: ”Aveam interese comune”. Tânărul considerat complicele britanicilor, declarații exclusive

Publicat:

Numele lui a fost pe buzele tututor, asta dupa ce s-a considerat ca el ar fi fost complicele fraților Tate. , mana dreapta a lui Andrew și a oferit un interviu, in exclusivitate pentru . Acesta a precizat cum a ajuns sa ii cunoasca oe cei doi frați care se afla și acum in arest.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Vlad Obu, prietenul fraților Tate, liber dupa 10 luni de arest! Primul lucru pe care l-a facut controversatul milionar in libertate. Declarații exclusive

22:55, 16.04.2024 - Vlad Obu, prietenul fraților Tate, este liber dupa 10 luni in care a fost arestat. Controversatul milionar ne-a oferit declarații exclusive despre prima zi in libertate, dar și despre stadiul procesului in care este cercetat.

Star Matinal. Sacrificiile pe care le-au facut frații Stoica pentru a avea succes in sport. Andrei și Bogdan, declarații exclusive despre o cariera de 20 ani: ”La un asemenea efort...”

11:20, 16.04.2024 - Andrei Stoica și Bogdan Stoica se bucura de un succes incredibil in sport. Nimic nu vine gratuit in viața, astfel ca și freații Stoica au fost nevoiți sa faca sacrificii uriașe timp de 20 de ani, in care s-au dedicat carierei lor. Acum, cand au ajuns pe culmile succesului, au facut declarații despre…

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.

Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua! Karmen Simionescu face declarații exclusive / VIDEO

23:00, 12.03.2024 - Motivul pentru care fiica lui Adrian Minune iși cumpara haine la mana a doua. Ce spune Karmen Simionescu despre banii pe care ii cheltuie pe obiectele vestimentare și pe ce nu ar da niciodata artista banii.

Andrew și Tristan Tate au fost din nou reținuți! Autoritațile din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare

11:15, 12.03.2024 - Frații Tate au fost ridicați de poliție luni noapte din cauza unui mandat de arestare emis de autoritațile din Marea Britanie. Iata pentru ce sunt acuzați Andrew și Tristan Tate de aceasta data.

Premierul Ciolacu, primit de Giorgia Meloni, șefa Guvernului italian. Cei doi vor avea declarații de presa VIDEO

13:21, 15.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, joi, de omologul sau italian, Giorgia Meloni, la Villa Doria Pamphili de la Roma, cu ocazia vizitei de lucru pentru participarea sa la cea de-a treia ședința comune a guvernelor Romaniei și Italiei. Cei doi vor susține declarații de presa comune.


Ce parere ai despre aceasta stire?