Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum reușește Anca Serea să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Vedeta are mereu o atitudine calmă și relaxată. ”Nu am apreciat niciodată părerile radicale”

Publicat:

este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul romanesc. Aceasta se face mereu remarcata prin frumusețea sa, dar și pentru faptul ca mereu este cu zambetul pe buze. Aceasta a impartașit cu fanii din mediul online micul secret pentru o viața plina de fericire. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum reușește Emma de la Zu sa treaca peste momentele dificile. La ce trucuri apeleaza vedeta: ”Puterea vine...” / VIDEO

16:10, 21.03.2024 - Emma Ștefan este o vedeta indragita și face diminețile mai frumoase la Radio Zu. De-a lungul anilor a trecut prin mai multe perioade dificile și marturisește ca are anumite „trucuri” pe care le pune in aplicare pentru a merge mai departe, avand zambetul pe buze.

Anca Serea a ajuns la spital cu unul dintre copii! Și-a petrecut toata noaptea la camera de garda: ”Diin pacate...” / FOTO

10:21, 17.03.2024 - Probleme de sanatate in familia Ancai Serea! Soția lui Adi Sina a mers de urgența la spital cu unul dintre copii, dupa ce starea lui s-a agravat. Vedeta a mai trecut prin astfel de probleme și in ultima perioada. Iata cum se simte acum copilul ei, dupa o noapte intreaga petrecuta la camera de garda.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Mersul pe jos face piciorul frumos! Inna respecta aceasta zicala. Artista reușește mereu sa se mențina in forma / PAPARAZZI

23:45, 24.02.2024 - Mersul pe jos face piciorul frumos! Inna respecta aceasta zicala. Artista reușește mereu sa se mențina in forma și nu spunem doar noi asta, ci și imaginile surprinde de paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania. Iata cum a fost filmata celebra cantareața pe strazile din București!

Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Vedeta este mereu cu ochii pe cei mici / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Anca Serea nu pleaca nicaieri fara copii! Fara doar și poate, vedeta nu pleaca nicaieri fara copii! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.


Ce parere ai despre aceasta stire?