Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum pregătești în tigaie un meniu complet pentru întreaga familie

Publicat:

Exista momente cand iți dorești sa gatești un meniu complet, delicios, care sa ii mulțumeasca pe toți ai tai. Ideal ar fi ca totul sa se prepare rapid, fara sa fie nevoie sa incingi ore bune cuptorul sau sa folosești o mulțime de ingrediente și vase pentru gatit.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de budinca de orez cu fructe. Desertul de post pe care sa-l consumi cu intreaga familie

23:55, 05.04.2024 - Toata lumea iubește deserturile, iar in timpul postului ele se prepara și mai des. Rețeta de bufinca de orez cu fructe este versatila și se pliaza pe gusturile tuturor. Rezultatul este delicios și se gatește in cateva minute.

In Alba exista medicina de familie și la țara: Cabinet medical renovat complet in comuna Garbova de Sebeș

19:35, 02.04.2024 - In Alba exista medicina de familie și la țara: Cabinet medical renovat complet in comuna Garbova de Sebeș In Alba exista medicina de familie și la țara: Cabinet medical renovat complet in comuna Garbova de Sebeș Romania se afla intr-o criza de medici acuta, iar peste 1.300 de comune din Romania nu dispun…

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

A inceput demolarea podului de cale ferata din Prahova. Circulația pe DN1, complet blocata cel puțin doua zile

08:05, 19.03.2024 - A inceput demolarea podului feroviar care supratraverseaza DN1 și raul Prahova, circulația rutiera fiind complet blocata pe tronsonul Campina-Breaza pentru cel puțin doua zile.In toata aceasta perioada, traficul rutier pe DN1, in zona șantierului, va fi deviat prin Campina, Cornu și Banești pentru autoturisme,…

Ce poți face sambata, la Cluj? De la show de magie, la proiecții de film japonez, gasiți evenimente pentru intreaga familie!

09:11, 09.03.2024 - Zeci de evenimente au loc la Cluj-Napoca, la final de saptamana. De la expoziții de arta și spectacole de teatru la evenimente online și targuri de primavara, orașul are ceva de oferit pentru toata lumea.

Instructor de arte marțiale din Sydney, arestat pentru ca ar fi omorat o familie intreaga

15:20, 21.02.2024 - Un instructor de arte marțiale din Sydney a fost arestat fiind suspectat ca a omorat doi adulți și un copil, membri ai unei familii. Victimele sunt din Coreea de Sud. Suspectul se afla in spital avand mai multe rani, potrivit Reuters.

Filme de top, pentru intreaga familie, in luna februarie la Happy Cinema!

12:45, 15.02.2024 - Happy Cinema a pregatit filme de top pentru luna februarie, potrivite pentru toate gusturile și varstele. Cinematografele din lanțul Happy Cinema iți ofera o experiența de calitate la cele mai prietenoase prețuri. Blockbustere de la Hollywood, filme animate, filme dedicate melomanilor sau filme pentru…

Incendiu devastator la o casa din satul Mireni! O familie intreaga surprinsa de focul izbucnit in locuința (VIDEO)

11:15, 03.02.2024 - PERICOL… Pompierii și Ambulanța au fost solicitați sa intervina in localitatea Mireni, comuna Coroiești, la un incendiu izbucnit intr-o locuința, unde o intreaga familie a fost victima a focului. „La primul apel sunt trei victime gasite inconștiente in locuința: soț, soție și mama unuia din cei doi.…


Ce parere ai despre aceasta stire?