Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poți să primești a doua doză de vaccin contra Covid-19 în România dacă ai făcut-o pe prima în străinătate

Publicat:

Cei carora li s-a administrat prima doza de vaccin anti-COVID 19 in strainatate si vor sa faca rapelul in Romania trebuie sa aleaga un centru de vaccinare din tara noastra si sa il contacteze cu minim 72 de ore inainte de inocularea programata, transmite de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV). CNCAV informeaza, intr-un comunicat transmis vineri AGERPRES, ca a emis instructiunea care sa reglementeze vaccinarea persoanelor respective, in centrele fixe, fara programare in platforma electronica. „Mentionam ca vaccinarea cu a doua doza se va realiza…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

A devenit functionala platforma electronica pentru plata activitatilor casnice

07:30, 24.04.2024 - Persoanele care isi ofera serviciile pentru ajutor ocazional in gospodarie – la curatenie, gatit sau pentru cumparaturi – pot fi platite legal si simplu, fara sa fie nevoie de incheierea unui contract de munca. Marți a devenit functionala platforma electronica prin care se intermediaza relatia dintre…

S-a incheiat greva poștașilor. Cu ce s-au ales?

09:10, 04.04.2024 - Poștașii au incheiat greva și au primit ceva mariri salariale. Activitatea a fost sistata inclusiv in oficiile poștale de la Turda. Compania Naționala „Poșta Romana” anunța ca a ajuns la un acord cu Sindicatul Lucratorilor Poștali din Romania pentru semnarea unui nou Contract Colectiv de Munca. Astfel,…

Numar ridicat de cazuri de rujeola, in Alba. Precizari din partea Direcției de Sanatate Publica

11:00, 21.03.2024 - DSP Alba reitereaza importanța vaccinarii antirujeolice in contextul creșterii susținute a numarului cazurilor de rujeola In contextul epidemiologic actual privind epidemia de rujeola, declarata pe intreg teritoriul Romaniei prin Ordinul MS nr. 4128/05.12.2023, și in județul Alba a crescut numarul de…

Marcel Ciolacu, prima reacție dupa victoria privind procesul Roșia Montana

07:10, 09.03.2024 - Marcel Ciolacu vine cu prima reacție dupa victoria privind procesul Roșia Montana. Menționam ca premierul reacționezi dupa victoria de la ICSID in procesul privind exploatarea miniera de la Roșia Montana. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, el confirma faptul ca autoritațile s-au luptat…

Romania va avea la dispozitie fonduri de 20 de milioane de euro pentru a impulsiona vaccinarea impotriva virusului HPV

06:56, 09.03.2024 - Romania va avea la dispozitie din partea Comisiei Europene fonduri in valoare de 20 de milioane de euro pentru a impulsiona vaccinarea impotriva virusului HPV. Programul de imunizare incepe in luna iulie si are ca scop reducerea cazurilor de cancer de col uterin si cresterea semnificativa a ratei de…

Cei mai multi copii cu parinti in strainatate sunt in regiunea Nord-Est; Datele oficiale, mult mai mici decat cele reale

19:45, 07.03.2024 - Statisticile arata cifre sumbre. Mai bine de un sfert dintre copiii din Romania au mama plecata la munca in strainatate, iar una din patru mame din Regiunea Nord-Est se angajeaza in strainatate pentru ca nu are loc de munca in tara, mai mult cu 35% fata de media nationala.  Tiffany este o…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?