Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poți prepara coaja cartofilor copți să iasă delicioasă. Trucul secret va fi folosit de multe gospodine

Publicat:

Toata lumea adora cartofii facuți in diverse moduri. Aceștia sunt delicioși daca au un interior moale și coaja crocanta. Cum poți sa ii faci copți și sa iasa perfect? Exista cateva trucuri pe care le știu doar gospodinele experimentate. Ce trebuie sa faci dupa ce ii cureți? Rețeta de cartofi copți: cum sa-ți iasa crocanți […] The post Cum poți prepara coaja cartofilor copți sa iasa delicioasa. Trucul secret va fi folosit de multe gospodine appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pune pasta de dinți in congelator: Trucul secret al japonezilor care iți va schimba viața

13:46, 15.04.2024 - Un truc foarte ingenios, aflat de la japonezi, sau de ce sa inghețam pasta de dinți in congelator. Gospodinele japoneze au descoperit cum acest gest minor poate fi util pentru cei care iși doresc o curațenie impecabila in bucatarie. Tot ce ai nevoie este pasta de dinți, tavițe pentru cuburi de gheața…

REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi

09:15, 30.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai mananci in aceste zile, incearca chiftele de post cu cartofi, un preparat sațios, ușor de facut și delicios The post REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara

22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Rețeta delicioasa de cheesecake pe care Carmen Bruma o prepara des. E foarte simplu de gatit

13:01, 03.03.2024 - Carmen Bruma are un stil de viața sanatos și echilibrat și reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Vedeta recunoaște ca este mare iubitoare de dulciuri. Rețeta delicioasa de cheesecake pe care iubita lui Mircea Badea o prepara des. E foarte simplu de gatit.

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!

Omleta „sateasca”, reteta care face furori pe internet. E pufoasa ca un nor si foarte hranitoare, ingredientul secret

11:30, 26.01.2024 - Daca te-ai saturat de aceleași rețete pentru micul dejun și pranz, iți propunem sa adaugi un strop de savoare mexicana cu o rețeta delicioasa de omleta ”sateasca”. Cum se prepara? Omleta cea mai populara in Mexic poate ajunge in farfuria ta! Aceasta varianta de omleta, populara in gospodariile din Mexic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?