Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poți pregăti cel mai simplu și rapid desert la pahar cu căpșuni

Publicat:

Au aparut capșunile pe piața și te gandești sa pregatești un desert simplu și ușor? Iata rețeta unui delicios desert la pahar cu capșuni, perfecta pentru a-i rasfața pe cei dragi!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

„Ei vor pregati echipa!” » Fostul acționar de la Rapid vine cu detalii din interior. Ce solicita Cristiano Bergodi

13:45, 16.04.2024 - Ziua decisiva de la Rapid este departe de a se incheia. Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae sunt in ședința pentru a decide viitorul lui Cristiano Bergodi. Nicolae Cristescu, fost acționar in Giulești, acum in anturajul echipei, vine cu detalii despre planurile conducerii echipei care a coborat…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Pașaportul simplu electronic va putea fi primit prin curier rapid la orice adresa

06:20, 08.03.2024 - Cei care iși fac sau iși schimba pașaportul simplu electronic il vor putea primi acasa sau la orice adresa o indica daca un proiect de hotarare aflat in dezbatere publica la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va fi aprobat.

Rețeta de tarta de post cu gem de afine. Desertul simplu și rapid cu care ii poți incanta pe cei dragi

10:10, 05.03.2024 - In cazul in care și tu ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de tarta de post cu gem de afine. Iata cum poți pregati acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Fostul antrenor al Soranei Cirstea și-a gasit rapid de lucru - Va pregati un finalist de Grand Slam

15:45, 25.02.2024 - Dupa participarea la Australian Open, Sorana Cirstea și Thomas Johansson au luat-o pe drumuri diferite in cariera. Duminica, antrenorul suedez a anunțat ca a inceput colaborarea cu Kei Nishikori, fost ocupant al locului 4 in ierarhia ATP și finalist de Grand Slam.

Rețeta de prajitura cu fructe de sezon. Desert simplu și extrem de delicios

10:41, 02.02.2024 - Daca vrei sa le gatești celor dragi ceva simplu și delicios, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și-ți prezentam cea mai simpla și gustoasa rețeta pentru prajitura cu fructe de sezon. Este un desert simplu și care va reuși sa-ți aduca zambetul pe buze. Iata de…

Rețeta muffins cu biscuiți. Desertul din trei ingrediente simplu și rapid pe care il poți pregati alaturi de cei mici

19:05, 26.01.2024 - Daca ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta muffins cu biscuiți. Iata cum se prepara acest desert din trei ingrediente cu care ii vei da pe spate pe cei dragi!

Cuvinte cheie:

rapid simplu pahar desert pregati

Ce parere ai despre aceasta stire?