Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum o cheamă pe Alina Pușcaș în acte după căsătorie. Ce schimbare a făcut

Publicat:

Alina Pușcaș are o familie superba. Multe doamne și domnișoare o intreaba des cum reușește sa se imparta intre filmari, viața publica, evenimente mondene și grija pentru cei trei copii. Aceasta are parte de ajutorul soțului și se bucura de o relație extrem de echilibrata. Prezentatoarea TV s-a casatorit in urma cu trei ani cu […] The post Cum o cheama pe Alina Pușcaș in acte dupa casatorie. Ce schimbare a facut appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Cum și-au caștigat copiii Alinei Pușcaș primii bani. „Intrau prin cabinete, inclusiv pacienților le cereau”

11:15, 10.03.2024 - Alina Pușcaș, in varsta de 38 de ai, este casatorita cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu și au impreuna trei copii, Iris (4 ani), Alex (9 ani) și Melissa (8 ani). Cei doi au incercat sa ii creasca și sa ii educe pe cei trei copii ai lor dupa propriile reguli. Pana in momentul de fața, sunt mulțumiți…

Gina Pistol, inca o schimbare de look. Cum arata acum prezentatoarea, dupa ce recent a fost nemulțumita de stiliștii din SUA

18:15, 29.02.2024 - Gina Pistol și-a incantat fanii cu cea mai recenta apariție. Prezentatoarea a petrecut mult timp la salon pentru o schimbare de look. Recent, mama lui Josephine s-a declarat nemulțumita de tunosoarea realizata in Los Angeles și și-a dorit sa intre pe mainile stiliștilor din Romania.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Irina Fodor, schimbare radicala de look. Cum arata prezentatoarea TV dupa transformarea care a durat patru ore și jumatate

14:35, 13.02.2024 - Irina Fodor iși ține urmaritorii la curent cu toate activitațile pe care le desfașoara. Așa a facut și recent, cand a ținut sa le arate oamenilor la ce schimbare de look a apelat. Iata cum arata dupa transformarea care a durat multe ore!

Alina Pușcaș, declarații despre rolul de mama! Cum reușește prezentatoarea sa ii protejeze pe cei mici / VIDEO

23:40, 08.02.2024 - Cum se imparte Alina Pușcaș intre rolul de mama, soție, antreprenor, și job-ul de prezentator. Vedeta vorbește despre cum reușește sa ii protejeze pe cei mici. Aflam secretul acesteia. Cum iși impart, prezentatoare și soțul ei, atribuțiile de parinți.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?