Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne îngrijim pielea în timpul pandemiei

Publicat:

In contextul pandemiei de coronavirus, recomandarea autoritaților este sa ne spalam des pe maini, pentru a evita infectarea cu temutul virus. La fel de important este sa folosim crema imediat dupa spalatul pe maini, pentru a nu ajunge ca prin crapaturile produse de uscarea pielii sa poata patrunde ușor orice... The post Cum ne ingrijim pielea in timpul pandemiei appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Kim Jong s-a pozat cu un Kalașnikov in maini in timpul unei inspecții la o baza de antrenament din Coreea de Nord

12:05, 07.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a manuit o arma de foc in timp ce inspecta o baza importanta de antrenament, indemnand armata sa-si intensifice „exercitiile de razboi real”, a informat joi presa de stat nord-coreeana, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Ce reprezinta, de fapt, factorul de protecție solara. Cum alegi indicele potrivit, in funcție de ten

11:55, 01.03.2024 - Daca pielea ta se inroșește dupa numai 10 minute, atunci o crema cu factor de protecție 8 va mari acest timp la 80 de minute (10×8). Prin urmare, cu cat alegi produse cu factor de protecție mai mare, cu atat mai mult vei fi protejata de razele ultraviolete de tip A (UVA), cat și de cele de tip B (UVB).…

Secretele insoțitorilor de bord: de ce stau pe maini in timpul decolarii și aterizarii VIDEO

12:15, 28.02.2024 - In lumea aviației, siguranța pasagerilor este mereu prioritara, iar insoțitorii de bord joaca un rol esențial in asigurarea acesteia. Deși pentru mulți calatori aceste zboruri pot parea calatorii obișnuite, in spatele cortinei se desfașoara o serie de proceduri și masuri de siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?