Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum îşi pun constănţenii speranţele în Hagi pentru renaşterea oraşului. „O singură echipă, o singură iubire - Farul Constanţa”

Publicat:

Fuziunea celor doua cluburi de fotbal, Farul si Viitorul, sub conducerea lui si , a trezit bucuria comunitatii care spera sa vada lucruri palpabile in dezvoltarea orasului Constanta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa Paștele la hotelul lui Gica Hagi de la Mamaia. Lux cu tichete de vacanța

20:05, 07.04.2024 - Gica Hagi, patronul Farul Constanța, este nu doar cel mai cunoscut fotbalist roman, ci și un manager de succes, iar dovada este hotelul de lux Iaki din stațiunea Mamaia, preferat de mulți romani care aleg sa-și petreaca vacanțele pe malul Marii Negre. Cum mai este puțin pana la Paște, reprezentanții…

Gica Hagi, anunț despre viitorul lui Ianis: „Anul urmator il vom vedea in cea mai buna forma”

23:50, 19.03.2024 - Ianis Hagi a fost imprumutat de Rangers la inceputul sezonului in LaLiga la Alaves, dar mijlocașul roman nu s-a impus in Spania, marcand doar doua goluri in fazele preliminare ale Cupei Regelui.

Alina Gorghiu despre candidatul PNL la primaria Mioveni: „N-am nicio indoiala ca va fi viitorul primar al orașului Mioveni!”

15:25, 17.03.2024 - Lansare de candidat. Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu a subliniat calitațile candidatului și proiectele la care acesta s-a angrenat: ”Mioveniul merita respectul nostru. Mioveniul, de exemplu, impreuna cu Alin Calinescu a primit cu bucurie și a susținut organizarea paradei costumului popular. (…).…

Hagi s-a ținut de cuvant. Farul a atacat și a caștigat partida din Giulești

00:15, 16.03.2024 - Farul Constanța a caștigat vineri seara prima partida a play off-ului SuperLigii la fotbal masculin. Constanțenii au invins pe Rapid București, in Giulești, cu 2-1. Louis Munteanu a marcat golurile victoriei, in timp ce Rapid a jucat in 10 oameni din min

Stadion de 4 ori mai mare pentru o formație din Superliga! Șefii sunt convinși ca il vor umple: „Target: 10-15.000 de abonamente!”

16:15, 11.02.2024 - Gica Hagi, 59 de ani, e convins ca Farul va putea umple noua arena din Constanța, deși aceasta va fi de 4 ori mai mare decat actualul stadion al clubului. Farul – Dinamo se joaca luni, de la ora 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport. Oficialii campioanei…

Gica Hagi acuza arbitrajul dupa remiza cu FCSB: „E inacceptabil! Scuzați-ma”

23:15, 05.02.2024 - Farul Constanța a salvat in prelungiri o remiza pe terenul celor de la FCSB, scor 1-1, dar Gheorghe Hagi reclama mai multe faze de arbitraj in care crede ca s-a greșit in defavoarea echipei sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?