Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum interacționează COVID cu virusul care provoacă răceala. Concluziile surprinzătoare ale unui studiu scoțian

Publicat:

Virusul care provoaca banala raceala are abilitatea de a indeparta SARS-CoV-2, virusul care provoaca boala COVID-19, arata un studiu efectuat de cercetatori de la Universitatea din Glasgow, publicat in Jurnalul de Boli Infecțioase (Journal of ), relateaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dieta, mai eficace ca medicamentele in sindromul de colon iritabil

06:40, 23.04.2024 - Pentru atenuarea simptomelor caracteristice sindromului de colon iritabil mai eficienta este modificarea dietei decat medicamentele, indica un recent studiu. Potrivit unui studiu recent, efectuat la Universitatea din Gotheburg (Suedia), o dieta sub forma unui tratament alimentar poate fi mai eficienta…

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

Simptomele ADHD persista la varsta adulta, cu unele efecte surprinzatoare asupra succesului in viața

17:51, 15.04.2024 - Tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) este adesea perceputa in mod eronat ca fiind o tulburare care se atenueaza odata cu inaintarea in varsta, o idee eronata dezmințita de descoperirile recente publicate in Journal of Attention Disorders, relateaza Psy Post.

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

Creștem cea mai deprimata generație de copii? Concluziile alarmante ale unei experte in parenting: unde greșesc parinții

23:10, 11.03.2024 - Abigail Shrier a scris o carte și s-a documentat temeinic pentru ea. Volumul ei conține buna parte din experiența personala, dar și o analiza veridica a generației actuale de copii. Ea susține ca mai toți parinții din ziua de azi iși doresc sa-și creasca copiii diferit de felul cum au fost crescuți…

Alerta globala emisa de OMS: Boala papagalului se raspandește la om. Mai multe persoane, internate in spitalele din Europa

10:25, 08.03.2024 - Potrivit unui expert de la Universitatea din Milano, s-a observat o creștere a infecției provenite de la pasari in randul oamenilor intre 2023 și inceputul anului 2024.Punctul culminant a fost in lunile noiembrie și decembrie ale anului trecut. Psitacoza, numita și ornitoza sau boala papagalului este…

Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

10:15, 12.02.2024 - Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic, cunoscut si sub numele de disfunctie circadiana cronica, cu un risc crescut de cancer hepatic. Un studiu publicat recent in Statele Unite aduce primele dovezi in acest sens, informeaza News.ro. Un studiu recent condus de cercetatori de…

Ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci

10:41, 27.01.2024 - Un studiu prezinta ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci. Persoanele cu fețe mai late, mai scurte și mai plate au mai multe șanse sa fie percepute ca fiind sarace, potrivit unui studiu, scrie G4Media care citeaza The Times . Cercetarea, condusa de oameni de știința de la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?