Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum interacţionează coronavirusul SARS-CoV-2 cu virusul care provoacă răceala?

Publicat:

Virusul care provoaca banala raceala are abilitatea de a indeparta SARS-CoV-2, coronavirusul care provoaca boala COVID-19, arata un studiu efectuat de cercetatori de la Universitatea din Glasgow si publicat in Jurnalul de (Journal of ).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O infecție bacteriana misterioasa, cu forme fulminante, in Japonia

16:30, 18.03.2024 - O infecție cu o bacterie rara, dar periculoasa se raspandește vertiginos in Japonia, responsabilii medicali afirmand despre aceasta ca sunt inca mulți factori necunoscuți. O infecție bacteriana, care se așteapta ca in 2024 sa depașeasca recordul ingrijorator de anul trecut, este semnalata in Japonia.…

Oamenii de știința au descoperit ramașițele celei mai vechi paduri de pe Pamint

04:10, 15.03.2024 - Oamenii de știința britanici de la Universitatea din Cambridge au descoperit ramașițele unei paduri stravechi, care a fost numita cea mai veche de pe Pamint. Zona studiata este situata pe coasta de nord a Devon și Somerset, relateaza "Pravda.ru" cu referire la Journal of the Geological Society. Virsta…

Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte?

09:25, 03.03.2024 - Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte? Unele studiile zic: da, cu  lapte. Altel, dimpotriva: fara lapte. Și mai sunt și studiile care ne recomanda sa nu uitam ceaiul, care are proprietați asemanatoare cafelei. Polifenoli Cafeaua este bogata in antioxidanți numiți polifenoli. Aceasta familie de molecule…

Halucinant! Medicamentele pentru raceala provoaca atacuri cerebrale

18:56, 14.02.2024 - Dupa interdicția la antibiotice, Uniunea Europeana ne avertizeaza acum ca și banalele medicamente pentru raceala, care conțin pseudoefedrina, sunt extrem de periculoase. Astfel, potrivit unei alerte emise de Agenția Europeana a Medicamentului, acestea pot provoca sindromul de encefalopatie reversibila…

Somonul conține compuși unici, care reduc colesterolul

22:45, 08.02.2024 - Somonul este un pește gustos, dar și foarte bun pentru protejarea sanatații. Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au identificat cel puțin patru compuși prezenți in acest pește, toți contribuind la reducerea colesterolului rau. Se știe ca aceasta forma de colesterol se acumuleaza in vasele…

Descoperirea care pune pe jar SUA și Occidentul. China ar fi construit glonțul care iși schimba direcția

23:30, 28.01.2024 - China ar fi creat un "glonț de vis" ingrozitor, capabil sa iși schimbe direcția cu ajutorul navigației prin satelit.Muniția de groaza se supune ca ar putea atinge viteze de 5.300 km/h, susțin rapoartele, și ar fi trasa dintr-un tun. La aceste viteze, ar putea parcurge 2499 de metri pe secunda.Poate,…

Ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci

10:41, 27.01.2024 - Un studiu prezinta ce trasaturi faciale determina daca aratam bogați sau saraci. Persoanele cu fețe mai late, mai scurte și mai plate au mai multe șanse sa fie percepute ca fiind sarace, potrivit unui studiu, scrie G4Media care citeaza The Times . Cercetarea, condusa de oameni de știința de la Universitatea…

Diabetul de tip 2 afecteaza mai mult barbații

00:25, 23.01.2024 - Cel mai frecvent tip de diabet este cel de tip 2, reprezentand 90% dintre cazurile de boala. 8% dintre pacienți au diabet de tip 1, iar restul de 2% il reprezinta alte tipuri de diabet. Cei mai afectați de diabet sunt barbații. In Romania, diabetul afecteaza 1,5 milioane de persoane, riscul de complicații…


Ce parere ai despre aceasta stire?