Cum faci cei mai gustoşi mititei acasă. Ce condimente dau savoare preparatului şi câte ore se lasă compoziţia la odihnit

Publicat:
Cum faci cei mai gustoşi mititei acasă. Ce condimente dau savoare preparatului şi câte ore se lasă compoziţia la odihnit

Romanii pot prepara acasa gustosii mititei. Reteta deliciosului preparat o regasim la regretatul gastronom , in lucrarea gastronomiei romanestiBucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (). Autorul explica ce ingrediente trebuie folosite, ce fel de carne se adauga si ce condimente fac preparatul gustos.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol si foto: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai ieftina reteta: cum faci prazul cu masline. Condimente care-i dau savoare

04:24, 23.05.2020 - O mancarica delicioasa care poate fi preparata rapid este prazul cu masline. Cu ingrediente putine, dar gustoase, daca este respectata intocmai reteta gatirii, pe care o regasim la regretatul gastronom, Radu Anton Roman, preparatul va fi spectaculos.

Saramura perfecta. Cate minute se frige pestele ca sa fie delicios si de ce nu se curata de solzi

05:42, 27.04.2020 - Nascuta pe malul Dunarii, saramura are o savoare deosebita. Pestele se frige, fara sa fie curatat de solzi, pe tabla incinsa, acoperita cu sare. Reteta deliciosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”…

Preparate tradiționale pentru masa de Paște. Cea mai delicioasa rețeta de drob de miel

13:07, 16.04.2020 - Desigur, elementul central al preparatelor pentru Sarbatorile Pascale este drobul de miel. Va invitam sa parcurgem impreuna o rețeta delicioasa. Iata o tradiționala rețeta de Pațti: Drob de miel. Ingrediente Drob de miel 2 kg organe miel 8 oua 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura…

Cum faci cea mai buna friptura de miel. De ce nu se spala carnea si se sterge cu otet, cu cata grasimea se unge preparatul

05:02, 16.04.2020 - In lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia) a regretatului gastronom si jurnalist Radu Anton Roman, gospodinele gasesc reteta fripturii perfecte de miel pe care o vor pune pe masa de Paste.

Placinta cu branza dulce perfecta. Ce pui in glazura ca sa iasa delicioasa si cat se tine aluatul la frigider

04:24, 08.04.2020 - In cartea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti“ (Editura Paideia) gasim reteta celei mai bune prajituri. Regretatul gastronom Radu Anton Roman dezvaluie in cea mai importanta lucrare a gastronomiei romanesti secretele placintei cu branza de vaci.

Drobul tradițional de Paște, dupa rețeta lui Radu Anton Roman

17:05, 02.04.2020 - „Amintire milenara a Paștelui Ortodox, numit pe alocuri placinta de cighir, drobul este strofa a patra, cea care se recita dupa incantația anafurii, clinchetul ușor al oualor ciocnite și foșnetul pascai. Carnea matasoasa a maruntaielor, voalul incinerat al prapurelui, totul celebreaza”, așa descria…

Cea mai hranitoare mancare. Ce pui in ciorba de salata verde ca sa iasa gustoasa. Cat timp se fierbe si cand adaugi omleta

04:23, 20.03.2020 - Unul dintre cele mai gustoase si hranitoare preparate gatite in Romania este ciorba de salata verde. Ieftina si usor de gatit, delicioasa mancare se drege cu lapte prins. Reteta o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom, in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia).

Sarmale delicioase de post, dupa rețeta lui Radu Anton Roman

10:37, 05.03.2020 - Celebrul jurnalist, scriitor și realizator de televiziune Radu Anton Roman (19.08.1948 – 29.08.2005) a cochetat și cu domeniul gastronomic in scurta sa viața de 57 de ani. In 1998, a publicat una dintre cele mai importante lucrari ale gastronomiei romanești  “Bucate, vinuri și obiceiuri romanești”  (Editura…


Ce parere ai despre aceasta stire?



Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 26 mai 2020
Bucuresti 9°C | 20°C
Iasi 10°C | 17°C
Cluj-Napoca 8°C | 17°C
Timisoara 10°C | 19°C
Constanta 11°C | 19°C
Brasov 7°C | 15°C
Baia Mare 9°C | 19°C
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 19.03.2020

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 51.678,00 2.543.999,20
II (5/6) 1 17.226,00 -
III (4/6) 55 313,20 -
IV (3/6) 1.098 30,00 -
Fond total de castiguri: 2.611.391,20

Curs Valutar

Cursul valutar din 25 mai 2020
USD 4.4406
EUR 4.8396
CHF 4.5685
GBP 5.4098
CAD 3.1766
XAU 247.029
JPY 4.122
CNY 0.6222
AED 1.2089
AUD 2.904
MDL 0.2509
BGN 2.4745