Cum faci cea mai gustoasă carne în untură. Reţeta perfectă, de ce nu se pune ulei la prăjit şi cât se păstrează în cămară
Publicat:Francezii ii spun confit (iar la dulceata ... confiture!) si o considera una din cele mai rafinate fripturi. Numai ca ei ingroapa in untura spre fragezire mai mult gasca si rata, si mai putin porcul. Bunicile noastre umpleau candva camara cu oale de carne de porc in „unsoare“ si tare buna mai era, nota regretatul gastronom Radu Anton Roman.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Shaorma de post, rețeta speciala
18:20, 11.04.2024 - Shaorma nu trebuie sa fie plina de carne și sosuri, ci poate sa fie un pranz rapid și sanatos, la care sa apelezi in perioadele de post sau in momentul in care nu vrei sa mananci carne. Shaorma de post nu conține produse de origine animala și este o alternativa perfecta la produsele din comerț. […]…
Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența
14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…
Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne
15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…
Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara
22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.
Cartofi cu malai, reteta la cuptor de care te vei indragosti. Uiti de carne cand ii mananci!
11:30, 08.03.2024 - Daca ești un fan al mancarurilor simple și delicioase, care au in compoziție cartofi, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iata o rețeta captivanta și savuroasa de cartofi la cuptor in crusta de malai. Aceasta rețeta este simpla și ușor de preparat, dar folosește și ingrediente foarte accesibile, pe care…
Secretul celei mai delicioase ciorbe de cartofi. Ingredientul care o transforma intr-un preparat deosebit
14:41, 19.02.2024 - Atunci cand vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu sa gasim o rețeta mai ușor de pregatit decat cea a ciorbei de cartofi. Indiferent daca suntem experți in bucatarie, sau daca ne simțim copleșiți de orice rețeta mai dificila decat cea a simplilor cartofi prajiți, aceasta ciorba va fi perfecta…
Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani
13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…
Digital Innovation Hub of Moldova, rețeta perfecta pentru transformarea digitala in regiuni
14:55, 26.01.2024 - Digital Innovation Hub of Moldova (DIH of Moldova) este unicul centru de inovare digitala in Republica Moldova, creat in decembrie 2021 de catre ACETI, in calitatea sa de orchestrator al hub-ului, impreuna cu un grup de companii IT regionale, naționale și internaționale, pe modelul European DIH, oferind…