Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum e viața lui Daniel Pavel după despărțirea de logodnică. Ce mesaje primește din partea femeilor

Publicat:

Viața lui s-a schimbat complet dupa , vedeta de la Kanal D trecand printr-un adevarat carusel al emoțiilor. Ce face acum prezentatorul TV dupa ce s-a desparțit de logodnica sa. Cum i s-a schimbat viața lui , dupa ce s-a separat de logodnica lui a trecut prin multe greutați […] The post Cum e viața lui dupa desparțirea de logodnica. Ce mesaje primește din partea femeilor appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Cosmin Cernat, viața de la zero in Canada. Cu ce s-a ocupat cat timp a fost plecat din Romania: „M-au invațat cum se zugravește bine”

11:45, 29.02.2024 - Cosmin Cernat a facut dezvaluiri din viața sa intr-un interviu emoționant la emisiunea „In oglinda”, moderata de Mihai Ghița și difuzata pe Kanal D2. Prezentatorul TV a fost nevoit sa ia viața de la zero in Canada.Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului de aventura „Insula de 1 milion", a dezvaluit…

Proiectul „Vreau sa cresc sanatos”, promovat de președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma

17:25, 20.02.2024 - Bianca are 14 ani și datorita proiectului ”Vreau sa cresc sanatos”, promovat de președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, și-a schimbat total stilul de viața. Adolescenta a  aflat despre  acest program chiar la școala din Ciolpani, unde invața.  A participat,  doua luni, la  workshopuri…

Ce a raspuns Laurențiu Reghecampf Jr., cand a fost intrebat daca ii este dor de tatal sau. Fiul Anamariei Prodan a ascuns rama cu poza lui: ”Nu putem sa ne...”

10:55, 08.02.2024 - Desparțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a produs schimbari uriașe in viața fiului lor, iar Laurențiu Reghecampf Jr. a fost nevoit sa se adapteze la tot ce s-a intamplat in viața familiei sale. Bebe a dezvaluit cat de dor de ii este de tatal sau.

Elena Matei, fosta concurenta de la Survivor Romania, este insarcinata in 5 luni. Cat de mult s-a schimbat. „Imposibil de descris in cuvinte”

11:10, 01.02.2024 - Elena Matei a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor Romania 2022. A facut parte din echipa Razboinicilor și a rezistat peste 3 luni in concurs. Fosta Razboinica trece prin cea mai frumoasa etapa din viața ei, urmeaza sa aduca pe lume primul sau copil.Elena Matei a reușit sa faca…

Dieta lui Florin Busuioc. Cum i s-a schimbat viața dupa problemele grave de sanatate. „Nu mai fac asta”

12:11, 23.01.2024 - Florin Busuioc, prezentatorul meteo de la Pro TV, in varsta de 61 de ani, a avut probleme de sanatate, in urma cu 6 ani, cand a suferit un infarct. De atunci, viața lui s-a schimbat complet. Pastreaza cu sfintenie dieta recomandata de medic și se simte mai bine ca niciodata.Faptul ca m-am lasat de fumat…


Ce parere ai despre aceasta stire?