Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au confirmat Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua că nu mai sunt împreună! Nu mai este niciun dubiu

Publicat:

Carmen de la Salciua și Culița Sterp nu mai formeaza un cuplu! Dupa ce ieri va povesteam ca artistul a marturisit intr-o transmisie live ca sufera din dragoste pt Carmen și a spus, printre cuvinte, ca nu mai formeaza un cuplu cu fosta soție, acum, cei doi au confirmat acest aspect.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Cirlan, fostul concurent de la Insula Iubirii, intr-o noua relație, dupa desparțirea de Claudia Florescu! Cine e femeia cu care formeaza un cuplu

22:50, 26.03.2024 - Au venit impreuna la Insula Iubirii pentru a-și testa dragostea, dar cu toate ca nu au plecat separați din show, ci logodiți, lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. Claudia Florescu și Bogdan Cirlan și-au spus adio și nu a mai existat nicio cale de impacare. Acum, tanarul și-a refacut viața,…

Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean: „Este adevarat!”. Cei doi nu mai formeaza un cuplu / FOTO

20:50, 26.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean! Cei doi nu mai formeaza un cuplu, iar aceasta veste i-a șocat pe fanii lor. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare, dar și ce le-a comunicat internauților!

Star Matinal. Cucu de la Noaptea Tarziu și iubita sa, Rebeca, planuri mari de viitor. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni: ”Vorbim sa cumparam...” / VIDEO

13:10, 28.02.2024 - Cucu de la Noaptea Tarziu are parte de o relație plina de iubire alaturi Rebeca, tanara care i-a pus inima pe jar. Cei doi au planuri mari impreuna și urmeaza sa lanseze un brand. PE langa relația de cuplu, vor deveni și parteneri in afaceri, astfel ca responsabilitatea va crește radical.

Carmen de la Salciua, sageți la adresa lui Catalin Maruța!: ,,Vezi-ți de familia ta!/Sa iți fie rușine!"

13:15, 20.02.2024 - Carmen de la Salcuia, una dintre cele mai iubite interprete de muzica de petrecere, s-a saturat ca gurile rele sa vorbeasca despre ea. Recent, artista a rabufnit dupa ce a vazut pe pagina emisiunii „La Maruța” un articol legat de ea. In articol era subliniat faptul ca artista n-ar mai arata atat de…

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Erika Isac și Adi Istrate s-au desparțit! Artistul a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu: ”Nu imi vine sa cred ce a putut sa...”

15:06, 17.02.2024 - Erika Isac și Adi Istrate au pus punct relației lor. Dupa ce s-a speculat ca nu ar mai forma un cuplu, artistul de la fosta trupa ”Maxim” a confirmat desparțirea. Iata care au fost motivele care au dus la aceasta decizie!

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu mai formeaza un cuplu! Barbatul a confirmat desparțirea

10:55, 09.02.2024 - Dupa ce in mediul online au aparut mai multe zvonuri conform carora Bianca Dragușanu ar avea o relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, Gabi Badalau a confirmat faptul ca cei doi s-au desparțit punand punct frumoasei poveste de dragoste pe care au trait-o.

Ce se intampla cu procesul dintre Marian Corcheș, soțul lui Carmen de la Salciua, și fosta lui partenera! Femeia vrea inapoi tot ce i se cuvine: ”El nu m-a sunat niciodata”

23:36, 23.01.2024 - Inainte de a se cupla cu Carmen de la Salciua, Marian Corcheș a fost casatorit cu Bianca Avram, insa cei doi au divorțat, dar in continuare se afla in plin proces. Femeia vorbește despre ce se mai intampla cu procesul pe care i l-a deschis barbatului și de ce nu a obținut inapoi tot ceea ce i se cuvinte.


Ce parere ai despre aceasta stire?