Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată iubita lui Florin Ristei în lenjerie intimă. Imagini incendiare cu Naomi Hedman / FOTO

Publicat:

este un barbat cat se poate de norocos. Juratul de la X Factor a pus mana pe o femeie absolut superba, frumoasa și talentata, pe care a cunoscut-o chiar in cadrul competiției. este o tanara mulatra care arata cum nu se poate mai bine. Fotografiile sale in lenjerie intima au facut furori pe internet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea frumoasa de dragoste dintre Richard Abou Zaki și iubita lui. Chef-ul e de 8 ani impreuna cu Alessandra Ferrari

11:15, 24.04.2024 - Richard Abou Zaki poate spune ca este un barbat implinit din toate punctele de vedere și asta pentru ca are o familie frumoasa, dar și succes pe plan profesional. Celebrul chef traiește o poveste frumoasa de dragoste cu iubita lui. Juratul de la Chefi la cuțite este de 8 ani impreuna cu Alessandra Ferrari.

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Florin Ristei s-a desparțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea!

10:15, 19.02.2024 - Florin Ristei s-a desparțit de Naomi Hedman. Cum a dat vestea! Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut, in urma cu cațiva ani, pe scena X Factor. El era jurat, iar ea concurenta. Inca din etapa audițiilor, intre cei doi s-a creat o conexiune care, mai tarziu, s-a transformat in poveste de dragoste.…

Cum arata noul metrou din București, dar și pe ce magistrala va circula. Primele imagini cu trenul Alstom Metropolis / FOTO

19:35, 30.01.2024 - Au aparut primele imagini cu trenul Alstom Metropolis. Iata cum arata noul metrou, dar și pe ce magistrala va circula. Fotografiile au fost postate de catre un angajat al Metrorex pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?