Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată plămânii unui bărbat care a fumat un pachet de ţigări pe zi, timp de 30 de ani VIDEO

Publicat:

In loc sa aiba nuanta sanatoasa de roz, plamanii sunt de culoarea carbunelui, acestia fiind extrem de inflamati in urma deceniilor de fumat, scrie digi24.ro.

Medicii de la din Jiangsu, China, au extras organele de la un barbat in varsta de 52 de ani, care, din cauza mai multor boli pulmonare, a murit.

Pacientul dorea sa-si doneze organele dupa moarte, dar medicii au realizat rapid ca acestea nu pot fi folosite.

, un chirurg specializat in transplanturi si vicepresedintele institutiei, a condus operatia.

Pacientul nu a fost supus unei…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Polițistul lovit de mașina a murit la spital. Avea 38 de ani

12:55, 27.02.2024 - Polițistul local din Cisnadie, județul Sibiu, ranit la jumatatea lunii februarie in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatie, a murit in noaptea de luni spre marți, la spital. Polițistul lovit de mașina a murit la spital! Barbatul in varsta de doar 38 de ani din Cisnadie, județul…

Scriitorul australian Yang Jun a fost condamnat la moarte cu suspendare. Ce acuzații i-au fost aduse

03:51, 06.02.2024 - Scriitorul și academicianul australian Yang Jun, incarcerat in China din 2019 pentru acuzații de spionaj, pe care el le contesta, a fost condamnat la moarte cu suspendare in aceasta țara, a anunțat ieri Australia, care și-a exprimat consternarea, relateaza France-Presse, citat de Rador Radio Romania.Informația…

A intrat in moarte cerebrala fetita de 3 ani, din Iasi, spalata pe cap cu un insecticid pentru animale

13:16, 26.01.2024 - Copila in varsta de trei ani a fost spalata pe cap cu o solutie folosita la deparazitarea animalelor, medicii fiind extrem de rezervați. In momentul in care medicii au ajuns la locuința parinților, micuța a fost gasita in stop cardio-respirator.

VIDEO. Doua cadre medicale filmate in timp ce bruscheaza și trantesc pe pat un pacient la Spitalul din Barlad. „Bietul om nu avea nicio vina, a cazut din picioare pentru ca ii era rau”

10:35, 26.01.2024 - Filmarea surprinsa la Unitatea de Primiri Urgența a Spitalului Municipal Elena Beldiman din Barlad de un alt pacient a fost postata pe rețelele sociale, starnind indignare și revolta printre oameni. Libertatea a contactat conducerea spitalului pentru un punct de vedere, insa nici managerul unitații,…

Tragedie in Dambovița. O mama și cele doua fiice ale ei au fost gasite moarte in propria casa

13:55, 25.01.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița! O mama și fiicele sale au fost gasite moarte in propria lor casa, in urma cu puțin timp. Medicii au incercat sa le resusciteze, dar fara succes. Iata primele ipoteze ale anchetatorilor și care ar fi fost cauza morții celor trei.


Ce parere ai despre aceasta stire?