Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată „păpușa Barbie” a Cehiei. Cheltuie peste 1.000 de dolari lunar, pentru a se menține în formă / FOTO

Publicat:

O tanara din Praga a fost atat de pasionata de prințese și papuși Barbie in copilarie, incat și-a dorit sa ajunga una atunci cand a crescut mare. La doar 20 de ani, și-a indeplinit dorința și a devenit „prima papușa Barbie a Cehiei”.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul siluetei Cameliei Șucu. Ce face pentru a se menține in forma la 58 de ani: „Pentru mine funcționeaza foarte bine”

12:40, 22.03.2024 - La cei 58 de ani ai sai, Camelia Șucu are un corp de invidiat. Fosta soție a actionarului majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a marturisit ca nu a renunțat la dulciuri pentru a avea o silueta de vis.

Trupele ucrainene vor fi sprijinite cu muniție de artilerie in urma unei inițiative a Cehiei

23:21, 13.03.2024 - Trupele ucrainene vor incepe sa primeasca muniție de artilerie in cadrul unei inițiative conduse de Cehia pentru a spori aprovizionarea militara a Kievului pana cel tarziu in iunie, a declarat miercuri un oficial ceh de rang inalt de la Praga.

Reacția Reginei Camilla cand a primit propria papusa Barbie: „M-ati intinerit cu 50 de ani”

13:21, 13.03.2024 - Regina Camilla a Marii Britanii a primit propria papusa Barbie in semn de recunoastere a activitatii sale de sustinere a a organizatiei Women Of The World (WOW) Foundation și a glumit ca jucaria o face sa arate cu 50 de ani mai tanara, potrivit SkyNews.

Razboiul din Ucraina: De la Praga, Emmanuel Macron cheama Aliații „sa nu fie lași”

14:30, 05.03.2024 - In vizita la Praga, marți 5 martie, Emmanuel Macron și-a anunțat sprijinul pentru inițiativa Cehiei privind achiziționarea a 800.000 obuze in afara Uniunii Europene. Președintele francez a venit la Praga intr-o vizita de o zi și apelul de mai sus l-a lansat la intalnirea sa cu comunitatea franceza din…

Opțiuni sanatoase de la Herbalife pentru un mic dejun care iți da energie și te menține in forma

16:31, 18.01.2024 - Adoptarea unui stil de viața echilibrat aduce numeroase beneficii pentru sanatate, influențandu-ne starea fizica, cat și cea mentala. Tocmai de aceea este important sa faci alegeri inspirate pentru prima masa a zilei și sa apelezi la alimente sanatoase. Fructele, cerealele integrale, lactatele și proteinele…

Cum se menține Teo in forma. Dieta care o ajuta sa aiba o silueta de invidiat: „Ma opresc la una”

13:45, 11.01.2024 - Teo Trandafir a dezvaluit dieta care o ajuta sa se mențina la aceeași greutate de mai mulți ani. Indragita vedeta a spus sincer ce mananca pentru a nu acumula kilograme in exces. Teo a marturisit ca nu se abate de la aceasta regula.

Cum se menține in forma Tudor Gheorghe la 78 de ani! Trebuie neaparat sa cunoști acest secret

19:35, 05.01.2024 - La 78 de ani, Tudor Gheorghe are un tonus de invidiat! Artistul a reușit sa lupte cu brio in fața trecerii timpului, iar batranețea se pare ca nu prea și-a spus cuvantul asupra sa. Maestrul continua sa susțina spectacole de excepție și este plin de viața. Pentru asta insa a apelat de-a lungul timpului…


Ce parere ai despre aceasta stire?