Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Maria Speranța de la Asia Express perfect machiată, îmbrăcată în rochie de seară

Publicat:

o cunoaște toata lumea, dar puțini dintre fanii ei știu ca marea artista are o fata superba, pe nume Maria Speranța. Daca internauții o pot vedea pe fiica actriței imbracata in ținute sport gata sa indeplineasca misiunile date de , noi avem imagini cu vedeta in ținute spectaculoase.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul Irinei Fodor de la filmarile Asia Express - Drumul Zeilor. Ce s-a intamplat cand echipele au ajuns in Indonezia

17:11, 14.04.2024 - Irina Fodor a facut un anunț despre competiția din Asia Express - Drumul Zeilor, chiar pe contul sau de Instagram. Se pare ca prezentatoarea TV, echipa de producție și perechile de vedete s-au confruntat cu o situație neașteptata in Indonezia.

Achizitii Constanta: Primaria Cernavoda a cumparat tinute de scena pentru Corul de Camera I.D. Chirescu. Vezi de la cine (DOCUMENTE)

12:15, 08.04.2024 - Primaria orasului Cernavoda, judetul Constanta, a atribuit prin cumparare directa un contract in valoare de 13.763,02 lei. Anuntul a fost publicat in SEAP pe 3 aprilie 2024. Autoritatea contractanta a cumparat tinute de scena pentru Corul de Camera I.D. Chirescu. Potrivit detaliilor, s au achizitionat:…

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express. La ce pericol ar fi putut fi expusa prezentatoarea TV: „Nu ne putem continua drumul” / FOTO

14:55, 21.03.2024 - Irina Fodor se afla la mare distanța de casa. Cunoscuta prezentatoare TV, impreuna cu cele noua echipe care participa in Asia Express sezonul 7, se afla in aceste momente in Thailanda, acolo unde au loc filmarile din prima țara de pe Drumul Zeilor. In urma cu puțin timp, Irina Fodor a postat o imagine…

Irina Fodor, la un pas de accident in Asia Express „Nu ne putem continua drumul chiar acum”. Ce s-a intamplat

12:25, 21.03.2024 - Irina Fodor și cele 9 echipe care participa in Asia Express sezonul 7 se afla in prezent in Thailanda, prima țara de pe Drumul Zeilor. Prezentatoarea TV se bucura de clipe minunate in aceasta aventura, insa recent a avut parte de un incident care a ingrijorat-o.

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.


Ce parere ai despre aceasta stire?