Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată GEAMANDURA UMANĂ. O femeie sfidează gravitaţia şi nu se poate scufunda NICIODATĂ în APĂ VIDEO

Publicat:

Cei care o cunosc, spun ca ea poate pluti in apa ca si cand ar avea un colac invizibil in jurul ei, potrivit .

, cunoscuta sub porecla de "geamandura umana", recunoaste ca a plutit pe apa de cand se stie si sustine ca nu foloseste niciun truc ascuns pentru a face asta. Astfel, indiferent ca sta cu picioarele incrucisate sau cu mainile pe langa corp, Libby nu se scufunda, dand impresia ca sfideaza legile gravitatiei.

 

"Este ceva ce am facut toata viata mea. Nu inteleg de ce eu pot si altii nu reusesc oricat ar incerca. Oamenii sunt mereu surprinsi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doi polițiști au fost batuți de o femeie, in Sectorul 1 din București. Scene șocante in urma unei parcari neregulamentare / VIDEO

17:01, 10.04.2024 - O femeie a lovit doi polițiști aflați in timpul serviciului. Oamenii legii i-au atras atenție cu privire la parcarea neregulamentara, moment in care aceasta și-a ieșit din minți și a ineput sa-i atace. In prezent, agresoarea a fost arestata pentru 24 de ore și urmeaza sa fie audiata.

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Vladimir Putin a facut baie de mulțime inaintea alegerilor din Rusia: Oamenii i-au strigat numele, iar o femeie l-a sarutat pe obraz

10:05, 06.03.2024 - Cu cateva zile inaintea alegerilor prezidențiale din Rusia, Vladimir Putin este in plina campanie electorala, campanie care este doar un exercițiu de imagine. Președintele rus a facut o baie de mulțime, iar oamenii i-au strigat numele și au fost nerabdatori sa il atinga.

O femeie care nu a sunat la 112 de jena era aproape sa moara in taxi, in drum spre spital „Uneori, aleg sa nu deranjeze”

17:05, 17.02.2024 - Femeia din Iași nu a vrut sa deranjeze ambulanța pentru o durere in piept care ascundea o patologie serioasa. Oamenii care intr-adevar ar trebui sa sune la 112 se gandesc de doua ori și uneori aleg sa nu deranjeze, spun reprezentanții UPU SMURD Iași.

Femeie condamnata la ani grei de pușcarie pentru masacrul comis de fiul adolescent in școala in care invața

15:55, 08.02.2024 - Jennifer Crumbley, mama adolescentului care a impușcat mortal patru elevi la un liceu din Oxford, Michigan in 2021, a fost gasita vinovata pentru toate cele patru acuzații de ucidere involuntara, relateaza CNN.Procurorii au aratat ca femeia și soțul ei au cumparat arma folosita de fiul lor cu doar cateva…

O femeie din SUA a ignorat simptomele cancerului de colon timp de trei ani din cauza fricii. Acum e prea tarziu ca sa mai fie salvata

13:06, 01.02.2024 - O femeie, in varsta de 31 de ani, din statul Washington a dezvaluit printr-o postare publicata miercuri, 31 ianuarie, pe Reddit ca a fost diagnosticata cu cancer de colon in stadiu terminal dupa ce a ignorat timp de trei ani simptomele ingrijoratoare din pricina fricii, relateaza Daily Mail.

Limitatorul de inalțime din Olt care s-a prabușit peste o mașina și a omorat o femeie a cazut și anul trecut. Ce spun oamenii din zona

10:41, 24.01.2024 - Apar informații noi despre accidentul tragic din județul Olt. Limitatorul de inalțime care s-a prabușit peste o mașina și a omorat o femeie a cazut și anul trecut. Atunci s-a prabușit pe șosea, dar nimeni nu a fost ranit. 


Ce parere ai despre aceasta stire?