Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Flavia Mihășan după două nașteri. Fosta asistentă de la Neatza impresionează cu un trup impecabil și un abdomen de fier

Publicat:

Flavia Mihașan devenea, in luna luna mai a anului 2021, mama pentru a doua oara. Aceasta are un trup de invidiat dupa doua nașteri și, de curand, a dezvaluit care e secretul unei siluete perfecte.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Fosta asistenta de la Acces Direct, in doliu! I-a murit mama: „Dumnezeu sa iți lumineze calea” / FOTO

14:15, 06.02.2024 - O fosta asistenta de la Acces Direct trece prin momente dificile, dupa ce mama ei a murit. Tanara avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața și cu greu poate accepta ca, de acum, mama nu ii va mai este alaturi fizic.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?