Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată fiica lui Marius Tucă? Daria are 22 de ani și îi seamănă senzațional de bine

Publicat:

Fiica lui este de o frumusețe rara! Tanara are 22 de ani și este destul de activa pe rețelele de socialziare. Cei care o urmaresc au sesizat deja asemanarea fizica extrem de vizibila dintre ea și cunoscuta vedeta. Fiica lui ii seamana izbitor nu mai are nevoie de nicio […] The post Cum arata fiica lui ? Daria are 22 de ani și ii seamana senzațional de bine appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu Alessia, fiica lui CRBL și a Elenei, dupa desparțirea parinților ei. „Vrea sa faca asta cu toata ființa ei”

16:50, 05.04.2024 - CRBL și soția lui, Elena au surprins pe toata lumea atunci cand au anunțat ca au decis sa divorteze dupa 16 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fata in varsta de 14 ani, de care se vor ocupa impreuna, chiar daca nu mai formeaza un cuplu. De altfel, in cadrul unui interviu acordat pentru Ego, interpretul…

Insula Iubirii, sezonul 7. Cat de mult seamana fiica Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs cu tatal ei. Micuța este adorabila

15:36, 04.04.2024 - Ema Oprișan și Razvan Kovacs, foștii concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii, se mandresc cu o fetița adorabila. Micuța Luna a cucerit prietenii virtuali cu frumusețea ei. Aceasta seamana foarte bine cu tatal ei.

Prodanca. Punct și de la capat. Cat de mult s-a schimbat Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan. Cu cine seamana tanara: „E mai rau acum” / VIDEO

21:40, 16.03.2024 - In cadrul emisiunii de astazi „Prodanca. Punct și de la capat” de la Antena Stars, Rebecca Dumitrescu a vorbit despre ea. Iata cat de mult s-a schimbat fiica cea mare a impresarei din fotbalul romanesc, dar și cu cine seamana cel mai mult!

Cum arata fiica lui Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Eva seamana mult cu tatal ei

11:55, 07.03.2024 - Mihai Gainușa, concurentul de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mandrește cu o fiica superba. Eva este deja majora și seamana foarte mult cu tatal ei. Iata cat de frumoasa este tanara.

Casa Alba: Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria

08:30, 23.02.2024 - Președintele american Joe Biden s-a intalnit joi cu soția și fiica lui Alexei Navalnii, liderul opoziției ruse decedat saptamana trecuta, „pentru a-și exprima sincerele condoleanțe”, a spus Casa Alba, relateaza hotne w s.ro .

Joe Biden s-a intalnit cu vaduva lui Aleksei Navalnii. Iulia Navalnaia a fost insoțita de fiica ei, Daria 

23:05, 22.02.2024 - Joe Biden s-a intalnit joi cu vaduva lui Aleksei Navalnii, Iulia Navalnaia, și cu fiica opozantului rus mort in inchisoare, Daria (Dasha) Navalnaia, in California, a anunțat Casa Alba, informeaza The Guardian.

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.

O femeie care susține ca este fiica lui Pele cere ca fotbalistul sa fie exumat pentru testul ADN

19:50, 23.01.2024 - O femeie care pretinde ca este fiica nelegitima a lui Pele vrea ca trupul lui sa fie exhumat pentru efectuarea testului ADN, transmite The Mirror. Maria do Socorro Azevedo, de 60 de ani, susține ca este al optulea copil al lui Pele. Pele a murit pe 29 decembrie 2022, la varsta de 82 de ani, dupa ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?