Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Chuck Norris la 80 de ani. Drama care i-a schimbat viaţa

Publicat:

Unul dintre actorii legendari de la Hollywood a implinit 80 de  ani. ramane faimos pentru rolurile sale.Fie ca apare in rol de politist, ranger sau soldat, Chuck rezolva singur cazurile si se ocupa de oamenii rai. Are un miraj aparte, dar si o conditie fizica demna de invidiat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Cazurile de cancer la adultii tineri se inmulțesc. „Dieta noastra, stilul de viața și factorii de mediu s-au schimbat”

12:25, 02.04.2024 - In timp ce numarul deceselor cauzate de cancer continua sa scada, persoanele mai tinere, inclusiv cele care par sanatoase și in forma, sufera din ce in ce mai mult de cancere care erau rezervate grupurilor de varsta mai inaintata.

Star Matinal. Cum s-a schimbat viața celebrului Americanu', dupa succesul din „La bloc”. Peripețiile de la filmari de care iși aduce aminte și in prezent: „Era o atmosfera distinsa”

15:50, 06.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Emil Mitrache a jucat in „La bloc”. Actorul, cunoscut pentru rolul lui Americanu', spune ca iși aduce cu drag aminte de perioada in care mergea la filmari, chiar daca, de multe ori, oboseala iși spunea cuvantul.

Drama neștiuta din viața lui Costin Marculescu. Ce il apasa enorm, inainte de moarte: „Simțea ca nu se ridica niciodata la rangul prietenilor sai din showbiz”

15:40, 27.02.2024 - Au trecut aproape 4 ani de la moartea fulgeratoare a lui Costin Marculescu. Viața i-a fost marcata de tot felul de momente și daca a fost mereu in centrul atenției, fostul actor a avut și episoade triste, in care nu se regasea și nu se incadra deloc in peisajul prietenilor sai bogați și cunoscuți, noteaza…

Ultima apariție a lui Meghan Markle a șocat. Greșeala facuta i-a schimbat complet chipul

22:10, 20.02.2024 - Ultima apariție a lui Meghan Markle, surprinsa de fotografi, a șocat utilizatorii online. S-a vorbit despre un tratament efectuat greșit sau pur și simplu despre neglijența fostei actrițe de la Hollywood. Chipul sau a fost foarte diferit… Nimeni nu știe ce s-a intamplat, de fapt. Foto Prințul Harry…

Proiectul „Vreau sa cresc sanatos”, promovat de președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma

17:25, 20.02.2024 - Bianca are 14 ani și datorita proiectului ”Vreau sa cresc sanatos”, promovat de președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, și-a schimbat total stilul de viața. Adolescenta a  aflat despre  acest program chiar la școala din Ciolpani, unde invața.  A participat,  doua luni, la  workshopuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?