Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată casa pe care Regina Elisabeta a primit-o cadou în anul 1932? Era locul ei preferat de joacă

Publicat:

In anul 1932, si George al VI-lea, parintii a II-a, au primit, drept casa la tara, , din de la Windsor. In curtea casei, locuitorii din au pregatit si o casuta in miniatura, Y (), pe care i-au oferit-o actualei Regine a pe vremea cand aceasta avea doar sase ani.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

(video) Guțul primește un salariu mai mare ca al Maiei Sandu: „Problema e alta. Pentru ce si de la cine a primit 25 mii euro cadou, ce a facut?

12:11, 10.04.2024 - Maia Sandu a fost intrebata de ce primește un salariu mai mic ca Evghenia Guțul. Șefa statului a explicat ca nu cunoaște de ce se intampla acest lucru și a menționat ca problema nu consta in venitul oficial. „Bașcana a primit 25 mii euro cadou, aici e intrebarea cea mare”, a declarat președinta intr-un…

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Madalin Ionescu, cadou de 95 de mii de euro pentru soția sa. Ce a primit Cristina Șișcanu: „Cea mai tare surpriza”

18:01, 19.02.2024 - Madalin Ionescu (53 de ani) și Cristina Șișcanu (39 de ani) formeaza unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbizul romanesc și nu ezita niciodata sa le arate fanilor cat de mult se iubesc și nici sa le povesteasca prin ce trec in fiecare zi. Deși cei doi au avut parte de o cina romantica […]…

Cum a murit regele George al VI-lea, bolnav de cancer la plamani. Avea doar 56 de ani

13:51, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea nu trece prin cea mai buna perioada, dupa ce a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Aceiași boala i-a adus sfarșitul și bunicului lui, George al VI-lea, care a murit in somn, la 16 ani distanța de cand fusese incoronat ca monarh al Marii Britanii.

Cadou de desparțire. Ce a primit o tanara in dar dupa ce s-a desparțit de iubitul ei dupa 7 ani de relație

16:21, 29.01.2024 - Dupa o relație de șapte ani, o tanara s-a decis sa se desparta de iubitul ei, iar ce a urmat a uimit-o complet. Ce i-a oferit barbatul drept cadou de desparțire a lasat-o pe Rachel fara cuvinte. Iata ideea la care s-a gandit barbatul.

Un barbat prins cu droguri in geanta le-a spus jandarmilor ca le-a primit cadou

09:05, 28.01.2024 - Un barbat prins sambata noaptea cu droguri in geanta le-a spus jandarmilor ca le-a primit cadou, transmite IJJ Maramureș. El a fost predat polițiștilor. Un echipaj de menținere a ordinii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramureș, aflat in serviciul de patrulare in zona Parcului…


Ce parere ai despre aceasta stire?