Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată acum casa celui care a compus muzica pentru imnul României. Ce comori ascunde – Video

Publicat:

, situata pe Str. Anton Pann 20 din Bucuresti, a fost inaugurata si este deschisa publicului. Adina Lacatușu de la „Neatza cu Razvan și Dani” a fazut o vizita.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Palatul din București care ascunde un secret infiorator: Carol I a mers sa vada cu ochii lui minunea

22:45, 21.04.2024 - Povestea cladirii de patrimoniu asociate Elenei Kretzulescu este una incarcata de istorie și eleganța. Palatul, o emblema a opulenței și rafinamentului din trecut, era o marturie a gustului și statutului sau social.

In memoriam.Doliu in invațamantul șimleuan! A murit profesorul Traian ALBU

23:15, 21.03.2024 - Joi, 21 martie 2024, ne-a parasit profesorul șimleuan Traian ALBU, dupa o suferința galopanta și grea! Dupa mai multe internari la spitale din Cluj-Napoca și Satu Mare, el a fost dus de soție și copii la Spitalul Universitar de Urgența din București. Acolo, in ultimele zile, starea de sanatate i s-a…

Neatza cu Razvan și Dani. Ar participa Georgiana Lobonț la emisiunea Power Couple alaturi de soț? Ce spune cantareața despre partenerul de viața:”E nebunie” / VIDEO

14:06, 14.03.2024 - Georgiana Lobonț ar fi pregatita pentru a participa la o competiție alaturi de soțul ei. Dani Oțil a intrebat-o pe artista daca este dispusa sa mearga la Power Couple, iar rezultatul a fost unul afirmativ, fiind sigura ca partenerul ei de viața va reuși sa se descurce impecabil.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!

Trei «Baloane de Aur» sunt așteptate la București! Detalii din culisele celui mai așteptat meci al Generației de Aur

12:45, 02.03.2024 - La 30 de ani de la Campionatul Mondial din 1994, Generația de Aur va juca un meci de adio in fața propriilor suporteri. Pe 25 mai, pe Arena Naționala, acolo unde Hagi, Popescu sau Ilie Dumitrescu vor intalni o echipa plina de surprize. Cu mai bine de 30.000 de bilete vandute, organizatorii meciului…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Dani Oțil: „Cred ca trebuie sa merg la psiholog”. Ce a realizat prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani / VIDEO

10:30, 29.01.2024 - Dani Oțil a spus in aceasta dimineața ca este de parere ca ar avea nevoie de un psiholog. De ce considera prezentatorul TV ca ar trebui sa mearga la un specialist. Ce a realizat in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani.


Ce parere ai despre aceasta stire?