Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum afectează scleroza multiplă oamenii și care sunt nevoile lor. Puteți participa la un studiu

Publicat:

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune - APAA anunța inceperea unui studiu in randul pacienților diagnosticați cu scleroza multipla, care este adresat și ingrijitorilor și familiilor lor. Aceștia au ocazia sa impartașeasca cum sunt afectați.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii lui Ilan Șor fac congres la Moscova. Participa toți sateliții politici ai oligarhului fugar

19:45, 21.04.2024 - Oamenii lui Ilan Șor au organizat un așa-zis congres al ”Opoziției moldovene” la Moscova pentru ca in Moldova ei ar fi oprimați. Agenția TASS relateaza pe larg ce susțin ei și de ce au ales Moscova:

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Ciuca, paralela intre ziua fericirii și lansarea candidatului comun pentru Primaria Capitalei

12:35, 20.03.2024 - Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca il prezinta miercuri pe candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, intr-o conferinta de presa care are loc la Palatul Parlamentului. Participa la lansare si Gabriela Firea si Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucuresti.Președintele…

Virusul periculos care afecteaza 95% din populația din lume. Nu exista niciun vaccin impotriva lui

10:50, 19.03.2024 - Oamenii de știința depun eforturi mari pentru a produce un vaccin impotriva virusului care arecteaza 95% din populația lumii. Este periculos, iar simptomele lui se pot agrava foarte ușor. Deși nu știu acest lucru, majoritatea oamenilor sunt infectați cu acest virus.

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Vești uriașe pentru cei care sufera de boala Parkinson și scleroza multipla: aurul aduce speranța vindecarii

04:25, 26.02.2024 - Oamenii de știința exploreaza ideea de a utiliza un medicament oral care conține nanoparticule de aur pentru a trata in viitor boala Parkinson și scleroza multipla. Medicamentul, denumit CNM-Au8, a dat rezultate promițatoare in stimularea metabolismului cerebral in timpul studiilor clinice de faza II.…

Rasele de caini care au o probabilitate mai mare de a suferi de cancer, conform unui studiu

10:16, 01.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit care sunt rasele de caini care sunt mai predispuse la cancer, iar rezultatele infirma ideea ca cei de talie mare au un risc mai mare de a suferi de aceasta boala, relateaza ABC News.


Ce parere ai despre aceasta stire?